5pcs Portabil Iepurașul de Paște Sac Cu Iepuras Drăguț Urechi Refolosibile Iepure de Paște Coș de Copii de Școală Acasă Consumabile Partid Decor

Home & Garden

s6237

În stoc

43.63lei
109.12lei

Puncte:

1、Material Selectat: Construite din materiale rezistente și în condiții de siguranță de înaltă densitate tesatura, iepure de paște coș este moale, de încredere, respirabil, confortabil la atingere, și nu ușor de a deteriora.

2、Forma de Iepure: iepure de Paște coșuri fi drăguț și realist iepure modele care evidențiază unicitatea gustul dumneavoastră și, de asemenea, face masina sa arate drăguț, modă și fermecător.

3、Crește Atmosferă Caldă: Cu iepurasul de Paste sac decorare nunta, va fi complet adânc în atmosfera caldă, să ia o parte activă în activități, și bucurați-vă de noapte.

4、Utilizarea Extensivă: Bunny ureche coș este perfect pentru a transporta ouă, bomboane, cookie-uri, bomboane de ciocolată, jucării și alte mici Paști umplutura la Paști.De asemenea, este potrivit pentru realizarea de obiecte de uz casnic și articole de papetărie.

5、mai Bune Cadouri: iepure de Paște sac este perfect pentru familia ta, și prietenii tăi.Puteți face, de asemenea, unice ziua de nastere, Craciun, Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților, și cadouri de Anul Nou.

Descrieri:

Iepure de paște coșuri fi unic și elegant iepure modele care va reflecta gustul tau.

Iepurașul de paște sac va aduce atât de multă distracție pentru băieți și fete.

Ei sunt capabili de a crea un cald și fericit starea de spirit festiv și o caldă aura.

Caietul de sarcini:

Nume: 5pcs Iepurașul de Paște Geantă de mână

Material: Pânză

Dimensiuni: partea de Jos diametru 13cm/5.12, inaltime 14.5 cm/5.71 în excluderea ureche și de mână

Cantitate: 5 într-un pachet

Lista De Produse:

5pcs* Iepurașul de Paște Tote sac

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul de Pc-uri: 5Pcs
  • Origine: China Continentală
  • Ocazie: Gen Dezvăluie
  • Numărul De Model: Iepurașul De Paște Sac
  • Material: BUMBAC
  • Model: culoare solidă

Tag-uri: trimite coș de paști transport gratuit, iepurașul de paște coșuri en-gros, cosul de paste, iepuras de urechi, iepurașul de paște sac