Pop-Up 3D Buchet de Flori Felicitare Pentru Ziua de nastere Ziua mamei Cadouri Aniversare de Nunta carte Poștală

Home & Garden

s2908

În stoc

15.14lei
25.27lei

Caracteristici:

Floare de Design: Această felicitare utilizează trei-dimensional model de proiectare de garoafe sau de floarea-soarelui pentru a arăta oamenilor în stilul de buchet.După deschidere, un trei-dimensional buchet poate fi automat.Crea surprize neașteptate.

Binecuvântare: Aceasta felicitare 3D vine cu un plic si o carte de mici.Gol carduri mici poate fi folosit pentru a scrie cuvinte, cum ar fi binecuvântarea, urări și salutări, umplut cu un sentiment de ceremonie și emoții sincere.

Puternic gradul de Utilizare: Acest lucru de trei-dimensională de felicitare a vii și naturale de colorat, care nu este ușor să se estompeze, și are un efect realist.Acesta este fabricat din hârtie durabil material care nu se încadrează cu ușurință în afară, inodor, și ușor pentru a stoca.

Dimensiune: dimensiunea aceasta felicitare 3D este 20cmx15cm/7.87inx5.9in (L x W).După pliere, este plană și nu ocupă prea mult spațiu de depozitare.

Felicitari de vacanta: Aceste trei-dimensional felicitari sunt potrivite pentru ocazii cum ar fi Ziua Mamei, Craciun, ziua Recunostintei, Ziua Profesorului, ceremonii de absolvire, aniversari, petreceri de familie, etc.

Caietul de sarcini:

Nume produs: 3D binecuvântare felicitare

Material: Hârtie

Culoare: așa cum se arată

Modele de stil: garoafa/floarea soarelui

Dimensiune produs: 20cmx15cm/7.87inx5.9in (L x W)

Net greutate: 62g/2.19 oz

Lista de ambalare

1 x felicitare

1 x plic

1 x card de mici

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Setați Tipul: no
  • Origine: China Continentală
  • Muzica: No
  • Tip de en-Gros: no
  • feature1: Felicitare 3D
  • Vacanta: Ziua de nastere, Ziua îndrăgostiților, De Ziua mamei, Ziua Recunoștinței, De Anul Nou, Universal, Nunta Si Logodna, Marele Eveniment, înapoi la școală, Ziua tatălui, Petrecere, Absolvire, Aniversare
  • Stil: Scenic
  • Model: Pliere Tip