Silicon fierbinte Desfrunziți 3Speeds Ventilator Silențios de Sport Electrice Portabile, Ventilator,Agățat Hands-Free Gât Leneș Acasă Portabil în aer liber Ventilator

Îmbunătățire Acasă

s26160

În stoc

70.93lei
93.32lei

HANDS-FREE DESIGN & FASHION:Mână liberă fan a fost conceput ca un căști pentru a elibera mâinile oriunde;stil de Moda te face să uite atât de cool și îl puteți lua oriunde în vreme caldă.

Care poate trimite vântul fără înfundarea mâinile tale, prin plasarea-l pe gât.Conceput fără, acesta poate fi folosit în siguranță de către copii și persoane în vârstă.Atunci când se utilizează fan, nu trebuie să vă faceți griji despre parul prins pe paletele ventilatorului.

ZGOMOT REDUS DESIGN și CONFORTABIL:portabil de susținere ventilatorului motorului a fost modificat, astfel încât zgomotele de cel puțin 36dB pot fi generate în timp ce rulează.Este destul de suficient pentru a auzi propria respirație.Realizate din Ecofriendly ABS.Face mâinile libere de susținere fan mai moale și mai durabil și mai silențioase.

4-10 ORE de FUNCȚIONARE & 3 VITEZE:3600mAh baterii de capacitate de a oferi 4-10 ore de lucru durata (în funcție de diferite viteze).Reglați corespunzător viteza ventilatorului apăsând butonul de alimentare în mod repetat.

Gamă largă de Aplicații:Utilizare atât în interior, cât și activități în aer liber, Birou,Călătorie, Camping, Picnic, Drumetii, Gatit, cameră de Studiu.

Culoare:Alb

Material:ABS

Dimensiune:23x17x6.5cm

Conținutul Pachetului:

1 * ventilator Electric

1 * linie de date

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală