Marine Sfoara Titularul De Hârtie Igienică,Prosop De Baie Inel Titular,Prosop De Hârtie, Suport De Montare Pe Perete,Pentru Bucatarie,Baie,Dormitor

Îmbunătățire Acasă

s37130

În stoc

38.66lei
60.43lei

[Stil clasic] --- design Simplu și elegant, lucrat manual, acest uimitor fermă titularul de hârtie igienică adaugă funcționalitate pentru spațiul de baie.

[Multifunctional] --- Această durabil multifunctional hârtie igienică, montare pe perete poate fi, de asemenea, folosit pentru a atarna prosoape de bucatarie, lavete sau nautice perdea de duș cârlige.Rack este perfect pentru ocean bai, hambar toalete, stil de coastă camere, case de pe plajă și orice casa de vacanta bucătărie.Industriale de hârtie igienică titularii sunt perfecte pentru ancorare în formă de baie de decorare, de coastă fermă decor, nautice, accesorii de baie și de coastă de decorare baie.

[Easy pentru a instala] --- Acest produs poate fi instalat direct pe perete folosind șuruburile furnizate (pictură și efect de suprafață de potrivire).

[Retro material] --- La titularul de hârtie igienică este fabricat din material de înaltă calitate.Structura puternica din cadrul coarda este foarte flexibil.Ușor de utilizat, rola de hârtie igienică nu va frece frânghia.

culoare:Argintiu + cânepă culoare

Material:sfoară de cânepă

Conținutul Pachetului:

1 x titularul de hârtie igienică

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Alte