12PCS Robinet Filtru 5 Straturi Pentru Acasă Purificator de Apa cu Filtru de Carbon activ, Filtrare Apa de la Robinet Mini Robinet Filtru

Îmbunătățire Acasă

s38967

În stoc

90.57lei
137.23lei

Pe scară largă se Aplică:Potrivit pentru cel mai lung și rotund bazinul robinete, aplicabile robinet de evacuare cu diametrul de 16-22mm.Necesare care se impun de la robinet:o Singură gaură lavoar,chiuvetă Dublă mixer,cabină de Duș,Cadă de baie robinet,robinet de Bucătărie.

Robinet Apa Filtru:Built-in filtru stratificat poate separa de nucă de cocos carbon activat, zeolit, PVA non-țesute?țesături, sulfit de calciu și de cauciuc, care se aplică pentru a purifica apa dură și bine de apa.

Stil de Viață sănătos:Elimina apa din clor, metale grele, alte impurități,apă mai dulce, mai sigure.

Ușor de Curățat:O necesitate element pentru acasa sau birou,100% nou și de înaltă calitate.Rezistenta la temperaturi ridicate, nu este ușor să se deformeze.Pentru a curăța, scoateți pur și simplu într-o strecurătoare și clătiți-l sub apă.

De economisire a apei:Fabricat din material moale de cauciuc poate preveni scurgeri de apă care poate salva de apă pentru fiecare dată ajutorul.

Culoare: Așa Cum Se Arată

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

12 x Robinet Filtru

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală