LJL-12 Pack Ușă Dop de Cauciuc Pană Robust Și care pot fi Stivuite Dopuri de Usi - Alunecare de Cauciuc Rezistente la Usa Stop Funcționează Pe Toate

Hardware

s19951

În stoc

50.40lei
95.11lei

LJL-12 Pack Ușă Dop de Cauciuc Pană Robust Și care pot fi Stivuite Dopuri de Usi - Alunecare de Cauciuc Rezistente la Usa Stop Funcționează Pe Toate

[Calitate Premium Cauciuc]Cauciuc Ușă Dop Pană,ușă dop este confectionata din cauciuc de calitate premium, care are caracteristici de alunecare bună rezistență, elasticitate mare și rezistență la uzură.Non-toxic și în condiții de siguranță durabil,asigura sanatatea familiei.

[Reglabile pe Înălțime Pentru Diferite Clearance]12 dopuri de usi pot fi aranjate împreună pentru a se potrivi maxim spații de până la 2,8 inch, 1 ușă dop ar putea potrivi minim de spații 0.08 inch.

[Puternic Folosește]Libertatea de a controla dimensiunea de ușa cusătură, confruntare vânturi puternice, pentru a preveni lock - out, descurajarea răni la degete pentru copii la domiciliu și oferă un mediu sigur pentru copii si animale de companie.Cauciuc moale asigură că nici podelele, nici ușile vor fi deteriorate prin care vin în contact cu opritor de ușă.

[Aplicabile Faptei]usa de Securitate opri asigură că ușile rămân deschise sau închise la domiciliu, la birou sau în sala de clasă,Perfect pentru rezidential sau comercial.

[Aplicabile Podea Tip]de cauciuc rezistente La alunecare dopuri de usi sunt proiectate cu uluc suprafața de jos a sta în loc, pe diferite suprafețe.Utilizarea pe gresie, covor, lemn și parchet laminat, vânt tampon pentru interior baie, bucătărie, cameră copii ușă.

Culoare:negru

Material:cauciuc

Dimensiuni:95mm

Conținutul Pachetului:

12 x Ușa Opri Pană

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală