4BUC Universal Mașină de Spălat Anti-Alunecare de Jos Rogojini de Masă Picior de Scaun Tampoane de Absorbție de Șoc Mobilier Tampon de Cauciuc Podea Protectori

Hardware

s34043

În stoc

14.29lei
28.58lei

4BUC Universal Mașină de Spălat Anti-Alunecare de Jos Rogojini de Masă Picior de Scaun Tampoane de Absorbție de Șoc Mobilier Tampon de Cauciuc Podea Protectori

Puncte:

1、Practic și Compact: Când uscătorul sau mașina de spălat este complet agitat sau mobilierul este mutat, se va face un zgomot neplăcut.Aceste practice și compact perne poate reduce în mod eficient zgomotul, vă oferim un mediu confortabil, și pentru a preveni vecinii de la proteste.

2. Easy pentru a Instala: motivul pentru Care aceste picioare sunt atât de bine este inseparabilă de ușurința de instalare.Pur și simplu pune mobila si electrice, suport de picioare în jos tampoane pentru a finaliza instalarea.

3、Reducere a Zgomotului și Reducerea Vibrațiilor: Aceste anti-shake accesorii pot absorbi până la 94,7% din vibrațiile la un nivel pe teren.Această situație va fi diferit atunci când solul este inegală.Alte produse comerciale nu pot oferi același nivel de mut efect ca aceste covorase.

4、Beneficiile de a ridica: Ridica mobilier și aparate de uz casnic câțiva centimetri pentru a facilita curățarea și găsirea de obiecte de pe podea, prevenind eficient umezeala.

5、Patru-bucata Set: Fiecare set este echipat cu patru anti-vibrații tampoane, unul plasat sub fiecare picior de masina de spalat sau colorant.Dacă doriți să utilizați atât în mașină de spălat și uscător, ai nevoie de două seturi.

Caracteristică:

De reducere a zgomotului și anti-vibrații.

Ridica produse de uz casnic.

Rezistent la apa, umiditate-dovada.

Caietul de sarcini:

Nume: Universal Foot Pad pentru Masina de Spalat

Material: cauciuc、Simțit

Dimensiune: aproximativ 7*7*4 CM/2.76*2.76*1.57 în

Greutate: aproximativ 550g

Lista De Ambalare:

4*Masina De Spalat Universal Foot Pad

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală