Tubulare Clichet Dublă Gaura Armat Placă De Prindere De Înlocuire Atacantul Placă Din Oțel Inoxidabil Reglabil Ușă Grevă De Siguranță Hardware

Hardware

s39837

În stoc

42.59lei
63.55lei

Caracteristici :

*Îmbunătățirea usa de securitate: Heavy-duty materiale asigura o mai bună protecție.Fabricat din oțel de înaltă calitate.Acesta previne în mod eficient ușa de a fi deschis și a lovit în.În condiții de siguranță pentru a utiliza: marginile sunt pasivizate pentru a se asigura că mâinile tale nu va fi zgâriat în timpul instalare și utilizare.

*Repara Rupt Ușa de Cadre: proiectare înlocuiește standard individuale blocare plăci.Acesta poate fi folosit pentru defecte sau deteriorate zone de pe tocuri de uși.Rezolvat problema că mânerul ușii de blocare și de blocare limba nu poate obține blocat.Dimensiunea gaura este suficient de mare pentru a se potrivi sezon sol mișcările și să păstreze dispozitivul de blocare funcționează în mod corespunzător.

*Ușor de loc: Vine cu bandă dublu-adezivă de ajutor pentru poziționare.locul și bandă de placă de prindere la tocul ușii și montați șuruburile.Nu trebuie să marcați locația și țineți bord tot timpul ca alții atunci când instalarea.Detașabil bandă dublu adezivă poate ajuta, de asemenea, de testare poziția înainte de a strânge șuruburile.

*Ușor de instalat: Vine cu lungi și scurte șuruburi.Pentru un plus de armare, puteți instala folosind o combinație de timp și șuruburi scurte.Alternativ, puteți instala cu șuruburi scurte, care va face instalarea mai ușoară.Include adecvate șuruburi scurte.

*Fit: se Potriveste mânerul ușii încuietori și zăvoare cu 5-1/2" - 6" găurile de pe centru.

Caietul de sarcini :

*Nume produs:usa grevă panou

*Material:metal

*Dimensiuni:29*5*3 cm

*Culoare:negru, alb

*Greutate: 120g

Pachetul De Conținut :

1x usa grevă panou

Notă :

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală