100 De Zile De Economii Provocări Bani De Economisire De Bani Provocare Bugetul De Liant Cu Plicuri De Numerar Pentru Planificatorul De Buget Bani Organizator

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s189788

În stoc

16.56lei
20.68lei

Produs Introducere: Economisi Bani Economii set

Specificatii Produs:

Material: PVC

Dimensiune: 23*17,5 CM (liant dimensiune)

Culoare: Violet

Caracteristici produs:

1. Plic Provocare Binder - Plic Provocare Liant de a face un obicei de care se simte ca un joc, nu o corvoada.Urmăriți progresul dumneavoastră cu tabelele și sfaturi pentru a obține ai mai mult de 5.000 de dolari înapoi pe 100 de zile de călătorie.

2. Un sentiment de implinire - Completă a 100 de zile de provocare cu partenerul tau, familia sau copiii și bucurați-vă de timp de lipire de calitate!Doar de umplutura ta de zi cu zi de numerar într-un plic, puteți salva mii în 100 de zile, oferindu-vă un sentiment de implinire.

3. Păstrați economiile în scopul de - Plic titularii sunt modul perfect de a gestiona economiile provocări.A se vedea economiile tale cresc intuitiv cu inclus urmărire mese si sfaturi utile.

Atenție:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm diferenta, vă mulțumim pentru înțelegere!

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, vă rugăm să rețineți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Pachetul include:

1 set * Economisi Bani Economii set

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: B4H17