Desene animate de Pluș Notebook Drăguț Kawaii Fata de Broderie de Mână Registrul Student Jurnal în Cartea recordurilor pentru Copii Papetărie, Rechizite Școlare

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s194980

În stoc

23.90lei
42.64lei

Informații despre produs:1*Desene animate Pluș Notebook

Caietul de sarcini:

1) Materiale: material de Pluș și ecologice hârtie.

2) Model: față de Pisică.

3) Dimensiune: 14.5 * 11cm

4) Cantitate: 80 coli/160 pagini.

Caracteristici:

1. Drăguț Coperta: Folosind material cu blană pentru a coase cat fata ca capacul de decor, se pare creativ, unic, la modă și drăguț, echipat cu un snap de închidere.Caracteristica acestei reviste este de chei, permițându-vă pentru a înregistra viața ta oricând, oriunde.

2. Multifuncțional: Potrivit pentru scriere creativă, pictura, graffiti, schiță, jurnale de călătorie, note, săli de minute, secrete, jurnale, etc., potrivit pentru copii, fete, baieti, adulți, femei și bărbați.

3. Materiale de înaltă calitate: coperta acestei reviste este realizat din materiale moi, și hârtie interior este e-commerce prietenos, acid liber, suficient de gros, și nu va sângera.Materiale de inalta calitate asigura o buna scris experiență, în valoare totală de 80 de pagini/160 pagini.

4. Mini dimensiune: drăguț fuzzy notebook-ul are o dimensiune de aproximativ 14.5 * 11cm, un buzunar mic, care este ușor de transportat, ușor, și nu adăugați prea mult sarcina.Acesta poate fi utilizat pentru acasă, la birou, de afaceri, și de școală, la modă și practice.

5. Cadouri practice: Acest pisica drăguț jurnal este un cadou ideal pentru aniversari, de Ziua copilului, întoarcerea acasă, de Crăciun, și de Anul Nou.Acesta înregistrează amintirile și încurajează auto-exprimare.Nimeni nu va refuza o astfel de drăguț notebook.

Notă:

Din cauza diverși factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și de iluminat, luminozitatea, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de imaginile afișate pe site-ul.

2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere între date și manuale de măsurare.

Pachetul include:

1 * Mini-Notebook-Uri

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: A2Y8K
  • keyword5: Jurnal Notebook Planificator
  • Keyword4: De Afaceri, Munca De Birou Notebook-Uri
  • Origine: China Continentală
  • keyword6: Scoala de papetărie de birou
  • Keyword2: Notebook
  • Keyword1: Manual De Notebook-Uri
  • Keyword3: A5 Notebook