400Sheets/pachet Pantă Memo Pad Mare Capacitate Mesaj Note Decorative Kawaii DIY Jurnalul Scrapbooking Decor

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s217376

În stoc

24.23lei
34.59lei

Nou și de înaltă calitate!

Descriere:

1. Ultra-gros design: spre Deosebire de convenționale note, nota noastră carte adoptă ultra-gros de design.O notă poate satisface utilizarea pe termen lung a cerințelor fără înlocuire frecventă, care este atât de prietenos și convenabil.

2. Unic Gradient de Design: unic gradient de culoare face note obișnuite sta vizual și aduce plăcut scris experiență pentru utilizatori.

3. Ușor de transportat: Deși este un ultra-gros de design, sa dimensiune rezonabilă de design face ca această carte notă încă lumină și portabil, care poate fi pus cu ușurință în buzunar sau în geantă, ceea ce face convenabil pentru tine de a înregistra lucruri minunate oricând și oriunde.

4. Gamă largă de aplicații: dacă este vorba de studiu, de muncă sau de note de zi cu zi, acest tip de Notepad este bun ajutor.Acesta poate fi, de asemenea, dat ca un cadou pentru rude și prieteni.Ei vor dori cu siguranță această practică și cadou interesant.

Material: Hârtie

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiune: 8*8cm

Pachetul include: 400Sheets

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm.

2. Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: KOQZM
  • Origine: China Continentală