NOU-2024 Jurnal A5 Jurnal Săptămână Pentru a Vizualiza A5 Planificator de zi cu Zi Caiet Pentru Birou Cadou de Crăciun Jurnal Pentru 2024

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s201953

În stoc

76.33lei
104.53lei

NOU-2024 Jurnal A5 Jurnal Săptămână Pentru a Vizualiza A5 Planificator de zi cu Zi Caiet Pentru Birou Cadou de Crăciun Jurnal Pentru 2024

PERFECT PENTRU PLANIFICAREA: Ea este un perfect planificatorul folosește pentru locul de muncă și acasă.Acest 2024 Jurnal ajuta să promoveze mai bun timp și de management de activitate.Mare pentru planificarea pe termen lung.

CLASIC, cu copertă CARTONATĂ A5 JURNAL: Mediu de 5.7 inch x 8.27 inch,Atins confortabil și durabil.Hârtie este fabricat din hârtie de înaltă calitate, face părul mătăsos pentru a scrie pe, aducând final scris experiență.

UTILIZATE pe scară LARGĂ: Perfect 2024 planificator pentru barbati, femei, soțul sau studenți.Perfect ca de scriere creativă, munca înregistrări, săli de înregistrări, note de clasă, jurnal de călătorie,proiect de notebook-uri pentru locul de muncă, acasă, sau la școală.

Creșteți PRODUCTIVITATEA: Utilizați 2024 A5 jurnal pentru a planifica și de a lucra mai inteligent.Rămâi concentrat pe sarcinile de zi cu zi, pentru a stimula productivitatea și de a gestiona timpul cu înțelepciune.

Culoare:Rosu/Albastru/Roz/Portocaliu

Material:PU+hârtie

Dimensiune:Aproximativ 21x14cm

Conținutul Pachetului:

1 x Jurnale Notebook

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală