Săptămânal Și Lunar Planificator Jurnalul Goluri Notebook Planificator Portabil, Săptămânale Și Lunare Planificator Planificator Notepad Pentru Copii, Profesori

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s216143

În stoc

25.51lei
70.79lei

Daily Planner este perfect pentru scris personal, de a începe dvs. de zi cu zi de planificare de călătorie cu ușurință.Cu o interfață intuitivă design pagina, mereu vei pune planurile tale la timp.

Caietul de sarcini:

Nume: Planificator De Zi Cu Zi

Dimensiune produs: 20.8x15cm/8.19x5.91 cm

Lista De Ambalare:

1* Plănuită De Zi Cu Zi

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Utilizare: Organizați-vă programul de zi cu zi cu ușurință folosind această aplicație simplă și personale de Planificator de zi cu Zi.Design ușor și compact asigură un transport confortabil.

2.Ușurința de a Transporta: Simplifica planificarea de zi cu zi cu acest planificator este perfect dimensionat pentru care transportă ușor, alunecă fără efort în orice geantă.Nu pierdeți niciodată o întâlnire importantă din nou.

3.Restante Manopera: Acest planificator de zi cu zi este eficientă design intuitiv sida în organizarea de zi cu zi sarcini și obiective.Artizanale cu manopera excepționale, se asigură o lungă durată de utilizare.

4.Durată lungă de Viață: Cu un impermeabil din PVC de acoperire, care rezistă la uzura de zi cu zi și lacrimă, acest planificator de zi cu zi este atât pliabil și robust.Sale de neegalat durabilitate garantează o durată de organizație prin orice zi aglomerată.

5.Frumos Cadou: Dezlănțui potențialul personal cu planificator de zi cu zi, care dispune de abilitare solicită, autocolante distractive, și citate de inspirație.Un cadou perfect pentru tine sau cei dragi.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Planificator De Zi Cu Zi Jurnal Goluri Notebook