Hidrotermală Reactor Autoclava vVessel Fierbător Hidrotermale Sinteza Vas Ceainic Cu PTFE Linie 3Mpa 392 ° c (200 ° c) 50ml

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor

s9288

În stoc

286.86lei
409.79lei

Hidrotermală Autoclavă Reactor fierbător Hidrotermale Sinteza Vas Ceainic cu PTFE Linie 3Mpa 392 ° c (200 ° c) 50ml

1. Hidrotermale sinteza reactor folosind oțel inoxidabil de înaltă calitate de prelucrare.Design Elegant, ușor să funcționeze, structura din otel Inoxidabil, rezistent și etanș la gaz,PTFE cameră interioară pentru a reduce coroziunea.

2.Ceainic ceainic capac corp și sigilate cu un material durabil, fiabil cablu sigiliu structura, efect de etanșare stabilitatea pe termen lung fără scurgeri.

3.Hidrotermale sinteza reactor cu sursă externă de încălzire, pentru a reduce volumul și mai favorabile reacție în același reactor de temperatură de funcționare (cum ar fi mai multe reactor plasat într-un cuptor încălzit).

4.Hidrotermale sinteza reactor cu sursă externă de încălzire, pentru a reduce volumul și mai favorabile reacție în același reactor de temperatură de funcționare (cum ar fi mai multe reactor plasat într-un cuptor încălzit).

5.Hidrotermală sinteza reactor de fiecare dată după utilizare pentru a curăța, pentru a evita coroziunea.Ceainic corp, fierbător capac sigiliu linie să acorde o atenție deosebită pentru a curăța și de a preveni deteriorarea umflaturi.

1.Tehnica De Date:

(1) temperatura de Operare: 220°, Sugerând temperatura: 180

(2) presiunea de Lucru: 3MPa (ecartament)

(3) de Încălzire, răcire rate: 5 c / min

2. Caracteristică

Hidrotermale sinteza reactor folosind oțel inoxidabil de înaltă calitate de prelucrare.Ceainic ceainic capac corp și sigilate cu un material durabil, fiabil cablu sigiliu structura, efect de etanșare stabilitatea pe termen lung fără scurgeri.

3. Metode de operare

Reacția înseamnă și reactorul corpului, și pentru a asigura alimentarea coeficient este mai mic de 0,8. Când Departamentul de corozive reacție atunci când doriți să puneți PTFE bush, poate fi asigurată doar fierbător de apă corpul de coroziune.Hidrotermală sinteza reactor va fi plasat pe partea de încălzire, în conformitate cu dispozițiile de la viteza de încălzire de încălzire dorit temperatura de reacție (mai puțin decât necesarul de temperatura de siguranta).Finalizarea reacție va fi atunci când rece, dar, de asemenea, în strictă conformitate cu prevederile rata de răcire funcționare, pentru a facilita siguranța și reactor de viață.Când confirmarea intra-abdominale temperatura sub punctul de fierbere solvenți de reacție a sistemului poate doar deschide capacul rezervorului, după o operațiune de follow-up.

Ambalare lista:

1* 50ml PTFE Hidrotermale Reactor Autoclava

Memento prietenos:

1 Toate produsele noastre sunt expediate din China,elementul pretul nu include orice taxe vamale.

2 Dacă aveți orice alte sugestii referitoare la transport sau alte întrebări,vă rugăm să-mi spuneți.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Caracteristică 4: PTFE Linie
  • Nume De Brand: XMSJ
  • Numărul De Model: 1, Ptfe
  • Tip: 1
  • Caracteristică 2: vas fierbător
  • Stil: 1
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 3: Hidrotermală Sinteza Vas Fierbător
  • Dimensiune: 50ml
  • DIY Consumabile: Instalatii sanitare
  • Caracteristică 1: Hidrotermală Reactor Autoclava