De înaltă calitate 5KN 20KN 50KN 100KN Electronice Universale pentru încercări la Tracțiune de Mașini/Echipamente/Instrumente

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor

s18637

În stoc

43 990.34lei

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru.Dacă aveți nevoie de alte modele de acest produs, va rog sa ma contactati pe WhatsApp+86 185 2824 1559 sau WeChat+86 132 65392016 (e-mail: [email protected] )voi trimite un link produs pentru tine de a cumpăra!

De înaltă calitate 5KN 20KN 50KN 100KN Electronice Universale pentru încercări la Tracțiune de Mașini/Echipamente/Instrumente

1. Proiectul de profil:

Interne microcomputer control electronic universal mașină de testare a început la începutul anilor 90 s, în scopul de a îmbunătăți nivelul de calificare al întreprinderii de produse, compania a introdus tehnologii avansate străine, face compania de produse de nivel tehnic pe o nouă etapă.

2. Domenii de utilizare:

Produsele sunt utilizate pe scară largă în metal, materiale nemetalice, proprietățile mecanice, cum ar fi presiunea și încovoiere forfecare test.Cu o mare varietate de aplica, de asemenea, poate fi folosit pentru materiale și componente ale proprietăților mecanice încercare.În modelul de deformare este mare, rapid test de frânghie, curea, mătase, cauciuc, materiale plastice, și în alte zone ale materialului de testare, de asemenea, au un foarte larg de aplicare perspective.Potrivit pentru supravegherea calității, de predare, de cercetare științifică, industria aerospațială, oțel, metalurgie, auto, materiale de construcții, și alte zone de testare.

3. În conformitate cu standardul:

Satisface standardul național GB/T228.1-2010 "materiale metalice. încercarea la tracțiune la", GB/T7314-2005 "metal test de compresie metoda" cerință, în conformitate cu GB, ISO, ASTM, DIN, și alte standard de prelucrare a datelor.Poate accord cu cerința de utilizatori și să ofere standard.

4.Cheia descriere:

1. Gazdă: această mașină adoptă spațiu dublu ușa structura, de sus spațiu de întindere, spațiu mai mic de compresie, îndoire.Grinzile se ridică și cad fără grad.Transmiterea parte adoptă arc sincron curea dințată, șurubul partea de acționare, transmisia este stabil, zgomotul este redus.Special concepute sincron curea dințată decelerare sistem și precizie mingea șurub pereche de antrenare în mișcare fascicul mișcarea de aparat de testare pentru a realiza nici diferența de transmisie.

2. Susținut de:

Configurație Standard: se întinde pană de fixare și de compresie de prindere.

3. Electrice de măsurare și control:

(1), folosind sistem servo ac si servo motor, performanța este stabil și de încredere, cu dispozitiv de protecție de preaplin, suprapresiune, excesului de viteză și de suprasarcină.

(2) ea are funcția de protecție de suprasarcină, supracurent, suprapresiune, deplasare limită superioară și inferioară și de oprire de urgență.

(3) interne operatorul se asigură că aparatul de testare poate realiza controlul fascicul de deplasare și de alți parametri, care poate realiza egală cu viteza de deplasare.

(4) la sfârșitul testului, poziția inițială a testului pot fi returnate manual sau automat.

(5) pentru a realiza fizic real zero, câștig de ajustare și testare a forței de măsurare automate de viteze, zero, calibrare și de inventar, și fără nici o simulare de ajustare link-ul, extrem de integrat în circuitul de comandă.

(6) circuit electric de comandă se bazează pe standardul internațional, care respectă electric standard național mașină de testare și puternic capacitatea de anti-interferențe, care garantează stabilitatea operatorului și exactitatea datelor experimentale.

(7) cu interfață de rețea, de transmitere a datelor, de stocare, de imprimare de înregistrare și rețeaua de transport poate fi efectuată, care poate fi conectat la Internet sau Intranet rețea.

De înaltă calitate 5KN 20KN 50KN 100KN Electronice Universale pentru încercări la Tracțiune de Mașini/Echipamente/Instrumente

4. Descrierea principalelor funcții ale software-ului

Măsurarea și controlul software-ul este folosit pentru microcomputer control electronic universal mașină de testare pentru toate tipurile de metal si nemetal (cum ar fi, de om de bord, etc.) de testare, în conformitate cu standardele corespunzătoare pentru a finaliza în timp real de măsurare și de afișare, de control în timp real, și o varietate de funcții, cum ar fi de prelucrare a datelor și de ieșire rezultat.

(1) drepturile de management, operatorii de diferite niveluri au diferite autoritatea de operare, atac de meniu, etc sunt, de asemenea, diferite, chiar ordinare operator de funcționare este simplu, comod, rapid, și eficient sistemul de protecție;

(2) în timp real de măsurare și de afișare forță de încercare și de vârf, deplasare, deformare și alte semnale;De achiziție în timp real și de control al NT platforma modul de Win2000 si WinXP sunt realizate.Calendarul precis și de mare viteză de eșantionare sunt realizate.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Numărul De Model: LR-C005
  • Nume De Brand: lonroy
  • Origine: China Continentală
  • Numele Produsului: lonroy
  • Personalizat de sprijin: Oem, ODM, OBM, Software-ul de reengineering
  • Garanție: 1 An
  • Locul De Origine: Guangdong, China