F50 BBT-680 Electric în Vid Lipire Fraier Portabil de Lipit Dezlipit de Aspirație a Pompei de Fier Pistol Electric de Lipit Staniu Reparații

Echipamente De Sudare

s91616

În stoc

110.97lei
221.98lei

Caracteristică:

1. Puternic de Aspirare: Asigură o puternică aspirație, poate fi aplicat pe o grosime de film de circuite integrate și componente mari.

2. Auto Tin de Pulverizare: Automata tin de pulverizare va salva o mulțime de eforturi și de a îmbunătăți eficiența de lucru, precum și.

3. De Lucru stabil: pe termen Lung detinning poate fi efectuată după conectarea la putere timp de 5 minute, foarte convenabil.

4. Operare ușoară: Vine cu cablu lung si 3 buc duza, dezlipit suge permite simplă cu o singură mână de performanță.

5. Simplu Contabilă: Lumină în greutate și compact în dimensiuni, realizarea adaugă mai mult confort pentru dumneavoastră de zi cu zi reparatii.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Lipire Fraier

Model produs: BBT680

Material: Plastic + Otel Inoxidabil

Tensiune de lucru: AC220V 50HZ

Plug caietul de sarcini: UE Plug

Incalzitor de Putere: 30W

Electromagnetice de Putere: 350W (instant)

Caietul de 3Pcs Duze: Aprox. 1 mm / 0.04 în, 1.5 mm / 0,06 in, 2.5 mm / 0.1 în

Clasa de izolație: E clasa.

Metoda De Lucru: Continuu

Categorii de produse: Cip la nivel de instrumente de reparații, placa de baza instrumente de reparații, placa de circuit component instrumente de ștergere.

Lista De Pachete:

1 x Lipire Fraier

1 x Bara de Otel

3 x Duze

1 x Manual de Utilizare

Notă:

Puteți să apăsați butonul de comutare de fiecare dată când lipire fraier conectați sursa de alimentare, deoarece electromagnetice cititorul va fi ars atunci când apăsați și țineți-l atunci când vă conectați la sursa de alimentare.Apăsați butonul de comutare după conectarea la sursa de alimentare.

Cum să utilizați:

Se poate lucra pentru o lungă perioadă de timp după pornirea putere timp de 5 minute.Acesta poate fi utilizat în mod independent cu o singură mână, și se poate în mod automat scuipa tin

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent: no