600W 946C Electronice Placă Fierbinte Incalzeste Digital Preîncălzire Stația de 200x200mm pentru PCB SMD Încălzire Lampă cu Led-uri de Dezlipit 110V/220V

Echipamente De Sudare

s113163

În stoc

320.88lei
471.88lei

600W 946C Electronice Placă Fierbinte Incalzeste Digital Preîncălzire Stația de 200x200mm Pentru PCB SMD Încălzire Lampă cu Led-uri de Dezlipit 110V/220V

Pentru Reamintire:

1. Vă rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când comanda și ne reamintesc ce fel de tensiune și conectați echipamentul de care ai nevoie.După cum știți, în diferite țări se utilizează diferite prize standard și tensiuni diferite .

2. Ca urmare a utilizării de diferite loturi de bunuri , uneori, fabrica va upgrade-ul produsului și eliberarea de sarcini actualizat.prin urmare,unele elemente de livrare au ușor diferite stiluri de culoare de pe pagina de detalii ( dar avea o functionalitate la fel ).Va vom informa înainte de expediere.

3.Dacă adresa este o zonă de la distanță,va vom contacta,ai nevoie de a adăuga 35 USD Plus taxa de transport,dar dacă nu ne răspunde la timp și plătit pentru asta,vom alege o altă metodă de transport maritim pentru tine.

4. Despre factura și declarația de valoare , dacă aveți cerințe specifice, de asemenea, puteți să ne contactați sau să lăsați un mesaj în ordine.

Vă rugăm să constate,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Caracteristici:

● CPU controlează temperatura, care este precisă și constantă.

●Încălzire inelul este usor de instalat.

●Setarea temperaturii oferă două moduri: normal și stabilirea, în timp util.

●Afișare a temperaturii este intuitiv și precis.

● Automată cu senzor de detectare a funcției.De înaltă calitate, placa de aliaj de aluminiu cu eficiență termică ridicată și temperatură uniformă.

Gamă largă de utilizări:

●Componenta operațiunea de încălzire

●SMD operația de recondiționare

●PCB bord demontare și operația de sudare

●Fizice și chimice recipient de încălzire

●Alte echipamente sau dispozitive de încălzire

Avertisment

1. Platforma de lucru plasate pe partea de încălzire masă ar trebui să fie plat și materialul trebuie să fie rezistent la căldură.

2, în cursul activității, consiliul de suprafață și din jur este foarte cald, să fie atent pentru a proteja împotriva arde, arde!

3, obiectul să fie încălzită, ar trebui să acorde o atenție la siguranță, temperatura prea mare poate deteriora încălzire componente.

4. Este interzis să folosească plăci de încălzire în apropierea inflamabile și obiectele inflamabile.

5. Pentru a muta sau atingeți aparatul, amintiți-vă să taie sursa de alimentare și așteptați până când placa de încălzire este complet răcit la temperatura camerei.

6. Această mașină este o temperatură ridicată electric de încălzire a produsului.Dacă nu utilizați mașina, vă rugăm să taie alimentarea cu energie pentru a evita pericolul și de accident.

7. În scopul de a prelungi durata de viață a elementului de încălzire și mașină, este interzisă utilizarea aparatului în mod continuu pentru o perioadă lungă de timp la temperaturi ridicate (peste 300 °C).În condiții normale, continuu timp de lucru a mașinii nu trebuie să depășească opt ore.

Notă: Dimensiunea și culoarea pot fi ușor diferite din cauza manuală de măsurare și diferite condiții de lumină.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Caietul de sarcini:

Apăsați și țineți apăsat butonul pentru mai mult de 1 secundă pentru a intra în modul de setare a temperaturii, și apoi apăsați butonul pentru a comuta numărul de valori de temperatură să fie stabilit și setat de temperatura crește sau se răcească în jos butonul.

Lista De Pachete:

Digital preîncălzire stație*1

TIPS1:

1.Dacă ești un rus client, vă vom trimite pachetul prin EMS. (Inclusiv clearance-ul vamale și a impozitelor).Timpul este de aproximativ 30 de zile. (Dacă adresa dvs. este într-o zonă de la distanță, va dura aproximativ 55 de zile)

2.Dacă sunteți un client într-o țară UE, această metodă "personalizat de către vânzător" este de aproximativ 60 de zile pe calea ferată și UPS. (Inclusiv clearance-ul vamale și fiscale)

TIPS2:

1. Dacă adresa ta aparține o zonă de la distanță, trebuie să plătească o suplimentare de NE$40.00 sau contactați-ne pentru a alege o altă metodă de transport maritim.

2. Vă rugăm să plătească impozite și ridica pachetul după ce pachetul ajunge la obiceiurile locale.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale și taxe de import.

3. Programul nostru de lucru: 9: 00-18: 30 Beijing timp.Între timp, ne va răspunde la mesajul dvs. prompt.În timpul pauzei, nu poate fi capabil de a răspunde la mesajul dvs., vă rugăm să înțelegeți.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: 946C
  • Pachet: Cutie
  • element de încălzire de putere: 600W
  • Nume De Brand: CJHZYG
  • Interval De Temperatură De: 50-380 grade
  • Tip: Combinație
  • Origine: China Continentală
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Cerere: Computer Tool Kit