40 Pack Montat Clapeta Roata De 80 Granulatie Oxid De Aluminiu Slefuit Discuri Lamelare Pentru Drill - Abrazive De Slefuire Instrument

Scule Electrice

s79240

În stoc

105.43lei
155.02lei

40 Pack Montat Clapeta Roata De 80 Granulatie Oxid De Aluminiu Slefuit Discuri Lamelare Pentru Drill - Abrazive De Slefuire Instrument

CBTONE 1 inch x 1 inch Montat Clapeta Roata 1/4inch Shank - Oxid de Aluminiu - 80 Gr

La 1 inch x 1 inch x 1/4inch Montat Clapeta Roata cu coadă sunt perfect abraziv pentru debavurare, flash sau scară îndepărtare, lumina de măcinare, amestecare, lustruire sau în locuri greu accesibile, cum ar fi tuburi sau conducte.

Fiecare clapa de pe aceste discuri lamelare este construit folosind x-greutate pânză, care este acoperită și rășină lipite cu oxid de aluminiu granule.

Aceste lambouri sunt aplicate la un drept ax, într-un ventilator, cum ar fi model, care permite clapeta de volan pentru a se pisa rapid în timp ce expunerea noi granule abrazive, prelungind durata de viata a abrazive.

Potrivit pentru metale feroase, metale neferoase, oțel inoxidabil, fier, alama, aluminiu, plastic, lemn, fibra de sticla.

Caietul de sarcini:

Material Abraziv: Oxid De Aluminiu

Abrazive Tip : Acoperit

Granulatie: 80

culoare:maro-Roșcat

Material:Alumina + metal

dimensiune:25x25x6mm

Conținutul Pachetului:

40 x discuri lamelare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: Xzante
  • Sursa De Alimentare: Alte
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Alte