Piston Ferăstrău Din Carbură De Tungsten, Carbură De Ferăstrău Pentru Tăiere De Beton Poros, Ciment Fibros

Scule Electrice

s113462

În stoc

40.84lei
53.76lei

Piston Ferăstrău Din Carbură De Tungsten, Carbură De Ferăstrău Pentru Tăiere De Beton Poros, Ciment Fibros

Durabilitate: lame De ferăstrău sunt realizate din carbură și constau dintr-un bimetal lama combinate cu amendă de carbură de dinți, care sunt greu și extrem de căldură și rezistent la impact, asigurând durabilitatea in timp.

Gamă largă de utilizări: cu piston ferăstrău pentru zidarie demolare și renovare, potrivit pentru (unghii-gratuit), lemn, cărămidă, beton poros (bca), calcar, ciment, panouri compozite, gips-carton, ipsos, plastic, zidărie și materiale similare.

De înaltă precizie: aliaj de dinți la ferăstrău lama taie extrem de abrazive, materiale minerale mai precis și rapid elimina reziduurile create în timpul procesului de tăiere, care să permită rapid și tăieri precise.

Extrem de adaptabil: universal văzut mânere pentru toate branduri comune de ferăstraie cu mișcare alternativă, astfel încât să puteți alege să le folosească cu încredere.

dimensiuni:305mm/240mm/455mm

Material:aliaj

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

1 x lame de ferăstrău

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: Xzante
  • Văzut De Tip: Ferăstrău Circular
  • Origine: China Continentală
  • Sursa De Alimentare: AC