Motocicleta Tank Pad Fishbone 3D Tank Pad Autocolante Ulei de Gaz Protector se Acoperă cu masini 3D Motocicleta de Gaze Rezervor Combustibil Pad Decalcomanii Autocolant

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s76856

În stoc

20.06lei
40.13lei

Puncte:

1. Bine protejat: Fabricata dintr-un de înaltă calitate și de lumina material de cauciuc, aceste tampoane rezervor pentru motociclete sunt concepute pentru a se potrivesc îndeaproape suprafața de combustibili rezervor, asigurând protecție maximă împotriva zgârieturilor și uzurii.

2. Puterea de masina ta: Introducerea rezervorului de tampoane pentru motociclete cu un os de peste model design dinamic și individual, inspirat de viteza și puterea de masina ta, permițându-vă pentru a arăta stilul tau unic pe drum.

3. Tehnologia 3D: Adoptarea 3D tridimensional de tehnologie, tancul nostru tampoane pentru motocicleta crește efectul vizual și tactil, atrage atenția cu un design rece, care va face dvs. de echitatie mai cool și frumos.

4. Meci de culori diferite: de a Spori motocicleta stil cu rezervor de tampoane, care oferă o varietate de culori pentru a alege de la, cum ar fi rosu, albastru, negru, etc. Mai multe culori vă permite pentru a se potrivi diferite culori în funcție de preferințele dumneavoastră, oferindu-bicicleta dumneavoastră un aspect unic pe drum.

5. Nu este nevoie de unelte: Accelera motocicleta cu rezervorul de tampoane, care sunt ușor de instalat, fără a utiliza orice instrumente - pur și simplu curățați rezervorul de suprafață, coaja suport de hârtie, și stick la tampoane cu convenabil și rapid lipici lipicios!

Descriere:

Upgrade de combustibili eficiența cu tancul nostru protector pad.Adoptând tehnologia 3D, nu e ușor să cazi.Fishbone autocolant design este atât de elegant și adeziv.Alegeți dintr-o varietate de culori pentru a se potrivi cu bicicleta.Apăsați și instalat fără orice instrumente.

Proprietăți:

1. Nume produs: motociclete accesorii decor

2. Produs greutate: 53g

3. Dimensiune produs: 26*16*0.5 cm

4. Produs material: cauciuc

Notificare:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferență în dimensiune.

Lista De Produse:

Rezervor Motocicleta Autocolant *1

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Caracteristici Speciale: Auto-adeziv
  • Origine: China Continentală
  • Element De Lungime: 26cm
  • Tip De Material: Cauciuc
  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante
  • Înălțime Element: 0.5cm
  • Articol Greutate: 53g
  • Lățime Produs: 16cm