Masina Din Spate, Coada De Lumină De Lampă Capac Formă De Romb Autocolante Protector Autoadezive Stop Decor Decal Pentru Cele Mai Multe Mașini

Accesorii Exterioare

s7446

În stoc

16.23lei
32.51lei

Mașina noastră stop decalcomanii sunt completarea perfectă pentru a îmbunătăți aspectul de vehicul.Ele pot fi îndepărtate cu ușurință atunci când nu aveți nevoie de ele.Aceste decalcomanii poate deveni, de asemenea, luminoase sub lumina, adăugând un plus estetic pentru masina ta.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Masina De Coada De Lumină Romb Fagure De Miere Autocolant

Material: PVC

Culoare: negru, plin de culoare

Forma: Romb

Se aplică pentru: decorare auto, notebook decor, frigider, decor, etc.

Pachet De Listă:

Masina din spate, coada de lumină lampă autocolante*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material durabil: Dispunând de înaltă calitate, material reflectorizant, care este apa, soare și rezistent la temperaturi înalte.Din spate, coada de lumină lampă autocolant este perfect pentru toate mediile.

2.Chic Formă de Romb: Cu Romb Design Fagure de miere Masina din Spate, Coada de Lumină Lampă cu Autocolante, vehiculul dumneavoastră va avea un aspect elegant și ochi-prinderea de upgrade.Viu colorate accente și design unic de a crea un simplu și elegant, care este atât de frumoasă și la modă.

3.Dimensiuni reglabile: puteți tăiate în mod liber dimensiunea corespunzătoare în funcție de forma și dimensiunea de faruri.Auto-adeziv suport îl face ușor pentru a lipi pe lumină, cu o bună aderență și nu este ușor să cadă.

4.Nici o Deteriorare a Vopselei: elimina cu Ușurință aceste mașina din spate, coada de lumină lampă de autocolante, fără a lăsa nici o urmă sau deteriorare a vopselei masinii.Aceste autocolante menține frumusețea originală de masina ta și vă permite să restaurați culoarea originală de coada lumini ori de câte ori este necesar.

5.Reflectorizante Funcția: Aceste mașina din spate, coada de lumină lampă autocolante pot fi luminoase sub lumina, creând o siguranță reflectorizante funcție care poate evita pericolele din trafic.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip De Element: autocolante
  • Tip De Material: PVC
  • Tip De Autocolant: Lumini Auto
  • Origine: China Continentală
  • Autocolant De Plasament: Acoperiș
  • Tip: Adeziv Sticker
  • Numele Modelului: Masina Din Spate, Coada De Lumină Lampă Cu Autocolante