Creative Masina Autocolant Decor Rezistent La Apă Și Sunproof Caroseriei Vehiculului Autocolante Auto Exterior Decoruri Pentru Caravana Minivan Sedan Off-Road

Accesorii Exterioare

s26336

În stoc

12.30lei
24.65lei

Stimula masina ta e stilul nostru practice caroserie Autocolant cuvinte.Cu grijă se taie marginile și aderență puternică, este perfect pentru sedan.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: (aprox.)16*4 cm/6.3*1.57 inch

Material: Autocolant

Culoare: negru 1 negru / 2 / rosu

Lista De Ambalare:

2 buc*Auto cuvânt decalcomanii

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Dezlănțui Creativitatea: Proiectat cu fonturi se răcească, aceste automobile cuvânt decalcomanii stau cu lor unic și culori luminoase.La imprimarea clară și frumos taie marginile pentru a adăuga lor ochi-prinderea aspect, afișarea stilul tău de pe drum.

2.Design unic: Adăugați propriul fler unic pentru masina ta cu nostru Auto Cuvânt Decalcomanii.Auto-adeziv design are aderență puternică pentru uzura de lungă durată și nu va afecta masina ta e vopsea.

3.Masina sport Decor: Îmbunătăți masina ta de stil cu aceste sporturi-a inspirat decalcomanii.Rezistent la apă și sunproof autocolante sunt concepute pentru a rezista la conditii meteorologice dificile.

4.Aplicare usoara: Da vehiculul dumneavoastră un unic contact cu acest auto cuvânt decal.Pur și simplu curățați zona de aplicare, asigurați-vă că este fără praf, elegant și stick-l pe.Nu lasă lăsat în urmă, cu acest efort și mod distractiv de a decora masina ta.

5.Utilizarea pe scară largă: Ridica masina ta e stilul cu noastre de înaltă calitate decalcomanii.Perfect pentru orice ediție masina de curse sau camion, nostru etichetele sunt usor de aplicat si de indepartat.Alege dintr-o gama variata de modele pentru a se potrivi sedan, vehicul off-road, minivan, sau rulotă, și să stea afară din mulțime.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Autocolant De Plasament: Acoperiș