Baterie De Întreținere Firicel Încărcător De Baterie Eficientă Responsabilului De Mașină, Încărcător De Baterie Cu Siguranță De Protecție Și Funcția De Reparare

Echipamente Electrice

s72344

În stoc

94.36lei
188.76lei

Încărca rapid acumulatorul auto cu încărcător eficient.Conceput pentru a preveni scurt-circuitele, utilizați convenabil de a menține și de a îmbunătăți de viață a bateriei.Pur și simplu conectați bateria și conectați-l la o priză.Îmbunătățiți-vă experiența din trafic cu o încredere de baterie.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Automată Încărcător de Baterie

Produs material: aliaj de aluminiu +ABS

Produs greutate: 450g

Dimensiune produs: (aprox.)14.5*9*6.5 cm/5.71*3.54*2.56 cm

Tensiune de ieșire: dc13.8v - 15,5 v

Ieșire de linie de lungime: (aprox.)55cm/21.65 cm

Intrare de linie de lungime: (aprox.)80-110cm/31.5-43.31 cm

Lista De Ambalare:

1* Baterie De Întreținere Firicel Încărcător

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Securitate îmbunătățită: Cu încredere supratensiune, supraincarcare si scurt-circuit de protecție, acest lucru automat încărcător de baterie oferă mai sigură și mai eficientă de încărcare.Vă puteți baza pe ea pentru a proteja bateria și circuitul de la supracurent și scurtcircuit.

2.Toate-Vreme Dependența: Cu acest automata încărcător de baterie, bateria rămâne fiabile în condiții meteorologice extreme.Nu pierde urma de încărcare datorită clear LCD de afișare, și conexiune automată asigură hassle-free de utilizare.Păstrați file pe baterie si incarcator stare convenabil.

3.Eficientă de Încărcare: Experiență optimizată de încărcare a bateriei cu automate încărcător de baterie.Bucurați-vă de baterie îmbunătățită performanța și durata de viață a bateriei cu reglabil de tensiune și curent setări.

4.Versatil de Întreținere a Bateriei: Extinde durata de viata a bateriilor de încărcare și înlocuindu-le cu Automate Încărcător de Baterie.Acest lucru ajută pentru a menține bateria sănătatea și prelungi durata sa de viață.

5.Simplu de Utilizat: automată încărcător de baterie poate detecta polaritatea clip de încărcare și se va opri după ce acumulatorul este complet încărcat, făcându-l ușor de utilizat și în condiții de siguranță pentru incepatori.Doar conectați bateria și conectați la priză, și microcalculator va funcționa procesul de încărcare.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală