2X GFCI Înlocuire Plug de Asamblare 3-Prongs 15A 3-Fire Cu Defect de Împământare Întrerupător de Circuit RCD Protecție Plug SUA

Echipamente Electrice

s90829

În stoc

97.95lei
174.94lei

[Easy pentru a Instala]defect de Împământare întrerupător de circuit cu protecție la supratensiune.Doar respectiv conecta 3 buc de fire comune șuruburi marcate BLK (live wire), GRN (pământ sârmă) și ALB (null sârmă).Apoi șurub în jos și închideți capacul.

[De siguranță Etanșe]Înlocuirea general plug de scule electrice cu ÎMPĂMÂNTARE Priză, pentru a proteja aparatele de șoc electric.când scurgeri de energie electrică are loc, cu ÎMPĂMÂNTARE priză poate rupe circuitul automat în termen de 0.03-al doilea.Auto-reset, atunci când scurgerea este eliminată.

[Durabile]material Solid și robust de construcție, construit pentru a rezista la utilizarea grele.Nu este nevoie să pierdeți bani mult mai mult pentru a obține noi dispozitive după utilizarea această înlocuire plug.

[Instrucțiuni clare]Putere lampa indicatoare se STINGE dacă GFCI excursii, puterea este întreruptă sau ÎMPĂMÂNTARE este deconectată.Pentru a testa și de a folosi, ține doar de conectare, apăsați butonul de TEST, indicatorul luminos ar trebui să fie oprit; apăsați butonul de RESETARE, lumina ar trebui să fie pe.

[Utilizarea pe scară largă]de Înlocuire cu ÎMPĂMÂNTARE priză este utilizat pe scară largă pentru cele mai multe electrocasnice și scule electrice unitate, cum ar fi mașină de spălat, aer condiționat și uscător de păr.Verificați acest video de pe youtube pentru a ști cum să-l instalați.https://www.youtube.com/watch?v=M32ADqoeF8k

Plug Tip: Plug SUA, se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Taiwan, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Culoare: negru

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

2 x GFCI Înlocuire Plug

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală