Dildo Realist Dick PVC Moale femeia patrunde barbatul Penis ventuza Adult Sex Anal Jucării pentru Femeie Masturbari Penis Dildo-uri

Frumusețe & Sănătate

s66527

În stoc

109.97lei

Caracteristici produs:dublu duritate, suprafață moale, care este greu, foarte realist, flexibil, nu doare vaginul, nici un miros.

Trata pete dulci cu acest dildo-uri, Nostru ventuza vibrator este realizat din clasa medicale TPE material, non-toxic, inodor. 100% material impermeabil asigura că puteți să-l utilizați într-un mediu umed, foarte potrivit pentru incepatori.

Penisul are bonus de un adânc crestate, exagerat de cap pentru un plus de stimulare pe fiecare palpitant de tracțiune.

Cu arbore lung, vene pronunțate și bombat bile, acest vibrator este construit pentru a vă rog.Ferm și flexibil, stick sale puternice ventuza de orice suprafata neteda și bucurați-vă de hands-free sex vaginal sau anal play,care vă permite pentru a elibera mâinile tale, și de a ajunge la orgasm cu ușurință.

Ou-gratuit vibrator a fost conceput aproape ture, Realiste, stil și Realist handfeel.

Poate Stimula punctul G cu ușurință,face utilizatorul ajunge la un orgasm.

Ușor de curățat,ușor pentru a salva.Rezistent la bacterii de producție.

Puternică aspirație de bază pentru a atașa pe orice suprafață netedă.

Confidențialitate Garantată:

Intimitatea ta este extrem de important pentru noi.și cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere, singura persoană care știe ce este în interiorul pachetului este de tine!

Notă:

1.Curățarea produsului înainte și după utilizare , se spală cu apă caldă și săpun antibacterian ,ștergeți ușor cu un prosop sau o cârpă moale.

2.Înainte de utilizare, se adaugă o picătură sau două de dumneavoastră preferat de sex lubrifiant pentru penis artificial penis.

3.După utilizare, se spală cu apă de la robinet și nu adăugați detergent. (Utilizarea de detergent poate coroda suprafața produsului)

Pachetul Inclus:

1 x Vibrator

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Dildo-uri
  • Material: PVC
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Nume De Brand: tmuecxa