Aer Condiționat Priza De Aer De Ventilație Bijuterie A Răcitorului De Aer Conditionat Furtun Pentru Om Minge Bijuterie Răcitorului De Aer Condiționat Auto

Echipamente Electrice

s62819

În stoc

26.93lei
40.22lei

Descriere:

1. Foarte Practic: cooler vă poate oferi aer rece în timpul verii sau aer cald în timpul iernii pentru a face masina ta scaunul mai confortabil.

2. Utilizate pe scară largă: Aceasta masina de aerisire extender conductei de aer se potrivesc de aerisire de orice vehicul, indiferent dacă este o mașină, SUV sau camioneta.

3. Usor de folosit: masina de aerisire extender poate fi instalat în doar trei pași simpli, fara unelte sau a competențelor profesionale necesare.

4. Lungime reglabilă: cooler furtunului de evacuare poate fi ajustat în mod liber în lungime în funcție de nevoile dumneavoastră, extinderea de la 12,6 cm la 33,7 cm, convenabil pentru tine de a trimite aer cald și rece la orice locație.

5. Va fi popular: Această Bijuterie mai rece va fi foarte popular în timpul verii, aceasta poate aduce răcoare pentru mulți oameni.Vă rugăm să încercați mai întâi acest lucru.

Material: ABS

Dimensiuni: 32cm/12.6 cm

Întins 85cm/33.46 cm

Stil: ca imaginea prezentată

Lista De Ambalare:

1* Masina De Aer Conditionat Furtunul De Aerisire

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip De Material: Tesatura Furtun Armat Cu Izolație Termoplastică
  • Origine: China Continentală
  • Grosime: Radiator
  • Nume De Brand: YIBAR
  • Diametru exterior: radiator
  • Diametru interior: Radiator