Sărituri Cabluri Auto Booster Cabluri Grele Auto Booster Cabluri Cu Un Curent Stabil În Condiții De Siguranță Auto Cabluri Kit Pentru

Echipamente Electrice

s87992

În stoc

67.86lei
183.46lei

Mașina noastră Cablurile Bateriei sunt esențiale pentru vehicul optim de performanță.A asigura siguranța și stabilitatea în timpul utilizării cu coduri de culoare aligator clipuri.Conceput pentru masini mijlocii, aceste cabluri sunt flexibile pentru a utiliza în orice situație.Crede-ne de încredere, de înaltă calitate, cablurile bateriei.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Cabluri

Material: Cupru | Aluminiu

Lungime: 3 metri/4 metri

Lista de ambalare:

2 buc*Sărituri Cabluri (pozitive și negative poli)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Asigura Conectivitate: aligator clipuri ale noastre Cablurile sunt realizate din cupru solid sau aluminiu pentru o fiabile și sigure de prindere.Anti-îngheț strat oferă o izolare eficientă, și cu rezistente la temperatură înaltă și de rezistentă la rupere de construcție, aceste cabluri asigura siguranța dumneavoastră în vremea aspră sau situații dificile.

2.Asigura Stabilitatea în Timpul Utilizării: a Noastre grele cabluri lăuda stabilitate excepțională și conductivitate, datorită lor groase, cabluri durabile și solide conectori.

3.Hassle-Free: pur și Simplu conectați neagră de aligator clip la borna negativă și roșu 1 la borna pozitivă de bateria vehiculului dumneavoastră.Aceste cabluri suport 1.500 actuale și sunt potrivite pentru vehiculele cu cilindree de până la 3.0.

4.Confort mare: Cu un cablu de lungime de 3/4m, puteți conecta cu ușurință cablurile de la baterie masina ta la un alt dispozitiv, fără a muta masina.Designul flexibil vă permite să utilizați cabluri în diferite situații.

5.Pe scară largă Compatibile: Aceste cabluri ofera versatil de utilizare și sunt potrivite pentru cele mai multe modele de mașini, inclusiv mașini mici, mijlocii mașini și camioane.Fi gata pentru orice marginea drumului de urgență cu aceste adaptabil cabluri.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală