CE a Aprobat Masculin Penisului Extindere Radială Mașina de Terapie Shockwave

Frumusețe & Sănătate

s60956

În stoc

1 086.19lei
2 649.28lei

Ce este indicațiile de HLKGO-QLX01 prostata dispozitiv de terapie?

Cronică non-prostatita bacteriana cauzata urinare frecventă, urgent urinare, disurie, odynuria, etc. Disipare dureri de testicule, perineu, zona inghinală și epididim și alte simptome asociate.

HBP,despre un curs de tratament,dureri de martori,dureri în perineus,inginerie durere și dureri de epididimocan fi lansat; și urinare frecventă, urgent urinare, disurie, odinuria, BPH, situația poate fi îmbunătățită.

Prostatita,hiperplazia prostatei complicat cu prostatita, veziculelor, prostatalgia.urinare frecventă, urgente de urinare, urinare dificultăți, urinar, durere, etc., și alte simptome asociate.

SFATURI,boli Venerice sau infectia gonococica a cauzat probleme de prostata, utilizarea de tratament al infecției în avans, apoi utilizați tratament prostata instrument.Ce este HLKGO-QLX01 prostata dispozitiv de terapie rezultatele clinice?După 25 de minute de tratament, cu impulsuri de curent va da naștere la un câmp electromagnetic, care se schimbă în mod regulat între punctul de acupunctura CV6 (qihai) și punctul de acupunctura CV1 (qugu).Într-o astfel de situație, acesta vă ajută să obțineți un efect de vindecare, cum ar fi analgezice, anti-inflamație, sterilizare și ablație.Ce principii de Tratament al HLKGO-QLX01 prostata dispozitiv de terapie ?

Acesta combină de impulsuri electronice și China acupoint tratament pentru a îmbunătăți întregul mediu de cavitatea pelvina, în scopul de a crește circulația sângelui de ansamblu a cavității pelviene.

Acesta vă permite de a crește fluxul de sânge în țesut slăbit pentru a spori recuperarea și ameliorarea durerii.

Prostata dispozitiv de terapie microcurrent se aplică ridicat de energie impuls de curent de a acționa pe acupoint care este aproape de zona focal.

Are efect analgezic.Că este, deoarece aceasta poate stimula direct,de control al nervului simpatic pentru a promova dilatarea vaselor de sange si circulatia, conducând astfel la Bendorphin conținut în creștere.

În plus, de înaltă energie, impuls de curent va stimula arc reflex de pudendal nervoase pelvine sau nervoase, realizarea contracției detrusorului și relaxarea sfincterului extern.În consecință, urinare tulburare vor fi spulberate.

Conceput pentru organism meridian dragare, prostata dispozitiv de terapie microcurrent are ciclic impulsuri.Aceste impulsuri, atunci când iradierea acupoint, va stimula să accelereze mișcarea biochimice de molecule.De mare viteză de circulație va duce la contracția musculară și de a promova metabolismul.După 20 de minute de tratament, biologice efect termic va fi provocat în interiorul acupoint și temperatura va fi menținută constantă.

Ce este HLKGO-QLX01 prostatei terapia caracteristici dispozitiv?

Non-invazive, nici un efect secundar, nici o durere, nici eco-infectie, nici o traumă,și fizioterapie.

Efect curativ bun, pozitiv traseu clinice s-a dovedit, rata efectivă este de aproximativ 90%.

De uz casnic de asistență medicală dispozitiv,de dimensiuni mici si un design inteligent , ușor de transportat.

Element nou în piața internațională.

Nostru de prostata este brevete naționale protejate.

Notificare :

Efect fiziologic, Opera echipamentul manual ghid de carte , nu utilizați acest instrument atunci când frecvența mare instrument terapeutic care lucrează în aceeași Cameră

Producția nu poate stabilitate odată ce instrumentul aproape de unde scurte sau microunde echipamente de tratare.Acesta poate crește fibrilație cardiacă atunci când aproape de piept de utilizare.

Boală cardiacă severă și hipertensiune arterială pacienții cu handicap.

Alergie a pielii și a pielii pacienții cu ulcer dezactivat.

Fix electrozi placă de banda elastica, indiferent de ce fel de tratament, și să păstreze electrozi placă de aproape de piele.

Pentru a evita micro șoc electric, vă rugăm să luați de pe electrozi placă atunci când rândul său pe/de pe acest instrument.

Este interzisă utilizarea cu pacienții care suferă de hemoroizi în perioada de debut și de cancer de prostată.Pachet:

Ameliorarea durerii cu laser pad*1+

Manual de utilizare*1+

Cutie cadou*1

Cablu USB*2

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: HLKGO
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Cerere: CORPUL