Pliere Pieptene pentru Femei Fata de Perii de Păr cu Oglinzi de Dimensiuni Mici Piepteni de Călătorie Portabil de Masaj Instrumente de Styling Accesorii

Frumusețe & Sănătate

s68108

În stoc

2.27lei
3.50lei

Caracteristici:

1.Durabil Material: runda pliere buzunar perie de par este realizat din material ABS moale,care este ușor, mediu prietenos și durabil de a utiliza.Fundul de dinti pieptene sunt acoperite cu perna-cum ar fi airbag-uri, care poate fi apăsat în sus și în jos; Acestea pot face scalpuri ușurat, aducându-vă un loc confortabil cap de masaj de neuitat.

2.Compact portabil Dimensiune: peria De par este mic și ușor, ușor de transportat.Design unic cu economie de Spațiu de dimensiune perie de par cu oglinda poate fi de pliere în jos pentru a dimensiune mini.Atunci când ai nevoie de ele, doar deschide oglindă și glisați-l pieptene.

3.Până Pliere Perie de Păr de: peria De par este -up, se deschide capacul,împingeți peri din peria de păr în sus,reglați-l la unghi confortabil și să-l utilizați.Ori ușor capacul pentru a închide.

4.Perfect Pentru Toate Tipurile de Par:mini păr machiaj, pieptene are peri moi, care lucrează cu cele mai multe tipuri de par, cum ar fi gros, subțire, ondulat, drept, uscat, umed, lung, păr scurt.

5.Aplicarea pe scară largă:Nostru pliant travel oglinda, perii de păr pot fi aplicate la diferite ocazii.Puteți să-l pune într-un buzunar, geanta, geanta si sac de ambreiaj, este foarte portabil pentru dvs. de călătorie sau în aer liber.Acestea sunt necesare instrumente pentru familie și în aer liber, machiaj, indispensabil în machiaj proces.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou de calitate

Nume produs:Pieptene cu oglinda

Material:Plastic

Culoare:Ca imagine arată

Dimensiune:6,5 cm/2.56 inch

Pachetul include:

1 buc Pieptene cu oglinda

Notă:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2.Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: HNKMP