Câinele Ornamente Pentru Pomul de Crăciun 2D Acrilice Ciorap Forma Pandantiv Pentru Camion Oglindă retrovizoare Oglinda de la Masina de Decor Pentru a Călători Camper

Accesorii De Interior

s5872

În stoc

11.12lei
30.05lei

Adaugă majorete festiv la casa ta cu Bradul nostru de Crăciun Câine Decoratiuni!Aceste dimensiuni moderate ornamente caracteristică de lungă durată și vibrante, modele care nu sunt ușor să se estompeze.Perfect ca decoratiuni pentru pomul de Craciun sau cadouri, prietenul tău cu blană va place să le văd rasa reprezentată la festivitățile de vacanță.

Caietul de sarcini:

Material: acril

Dimensiune produs: (aprox.)8cm/3,15 inchi

Lista De Ambalare:

5pcs * câine ornamente pentru pomul de crăciun

Notificare:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De lungă Durată Acrilice: Fabricata din anti-zero acrilice, aceste câinele ornamente asigura zero daune la copac.Rezistente la decolorare si uzura, vibrant modele ultimul timp, adăugând un dram de fermecătoare la Crăciun decor.

2.Design Durabil: Nostru festiv câine ornamente au un mare-temperatura de sublimare procedeu care asigură imagini clare, care nu va dispărea cu ușurință.Inclus curea, de asemenea, face simplu pentru a-i suspenda pe pomul de Crăciun sau în orice altă locație dorită.

3.Conduce Festiv cu Ușurință: de a Spori starea ta de spirit festiv în timp ce de conducere cu aceste câinele ornamente pentru pomul de Crăciun, destinate pentru utilizare ca auto ornamente.Lor de dimensiuni moderate nu obstrucționează vederea, asigurând o conducere în condiții de siguranță.

4.Răspândirea Majorete de Vacanță: cainele ornamente pentru pomul de Crăciun va ajuta la răspândirea majorete de vacanță cu design adorabil.Realizate din rășină durabil, ele aduc o emotionanta spirit la casa ta și de a asocia perfect cu alte elemente de Craciun.Adu bucuria de a sezonului pentru familia ta.

5.Aplicarea pe scară largă: Sărbători sezon festiv cu aceste fermecătoare câine ornamente pentru pomul de Crăciun.Răsfățați pe cei dragi cu acest incredibil idee de cadou care poate fi token-uri speciale pentru zile de naștere, ziua copiilor, de Crăciun, de Anul Nou și de sărbători Halloween.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material Principal: BUMBAC