Masina Ornamente Pentru Bord Auto Veveriță În Formă De Ulei Esențial Odorizante Parfum Decor Pentru Cafenea, Sala De Mese

Accesorii De Interior

s6087

În stoc

48.79lei
69.70lei

Bucurați-vă de beneficiile de aromoterapie cu aceste frumoase și delicate de ulei de masina difuzoare pentru uleiuri esentiale.Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care nu sunt ușor de a deteriora și poate fi folosit în orice mașină.Dacă sunteți de conducere la locul de muncă, școală, sau o sala de mese, aceste difuzoare se va ține în aer și de a crea o atmosferă relaxantă.Ele sunt, de asemenea, excelente cadouri pentru surori sau prieteni care iubesc uleiuri esențiale.

Caietul de sarcini:

Nume: Veveriță Drăguț Odorizant De Ornament

Dimensiuni: lățime* înălțime de aproximativ 7*8.5 cm/2.76*3.35 inch

Greutate: aproximativ 256g

Utilizari: masina/casa/însoțite de cadouri/decoratiuni

Material: NP pudra minerala de materii prime (super alb) Detta colorant

Lista De Ambalare:

1 buc x masina de parfum difuze

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Opera cu Ușurință: Acest odorizant este ca o formă de desene animate drăguț veveriță, care va înveseli masina ta.Este mic și ușor, și poate fi agățat oriunde doriți.Pentru a bucurați-vă de parfum, doar burniță un parfum pe jos de veveriță și lăsați-l în mod natural difuz.

2.Durabile Și Eco-Friendly: Aceste drăguț odorizantele auto sunt realizate din durabil și eco-friendly material gips, care poate rezista la uzura.Ei nu au nici arome artificiale, astfel încât să puteți respira ușor și bucurați-vă de o persoană fizică și un parfum proaspăt în mașină.【272/500】

3.Aplicabile pe scară largă: Ele sunt, de asemenea, perfect pentru cafenea, sala de mese, cameră de familie, sau la bar, unde se poate crea un vesel și atmosferă primitoare.Ei au diferite forme și arome pentru a se potrivi cu gustul dvs. și starea de spirit.

4.Refresh Mașina Dvs. de Aer: Aceste drăguț odorizante auto nu sunt doar adorabil, dar, de asemenea, eficiente.Ele pot elimina mirosurile de la aparate de aer condiționat, produse alimentare, și sudoare, lăsând mașina cu miros proaspăt și curat.

5.Cadouri amuzante: Acest drăguț odorizant de mașină este un mod grijuliu de a spune mulțumesc și te iubesc să-ți fratele, prietenul, colegul, familie, surori sau soț.E nu numai fermecător, dar, de asemenea, eficace în eliminarea aerului și făcându-l să miroasă frumos.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Articol Greutate: 256g
  • Material Principal: Plastic
  • Origine: China Continentală