Titular De Numerar Decor Noutate Crăciun Șnur Card De Numerar În Aer Liber Sezonieră, Decoruri Pentru Dormitor, Camera De Studiu Birou Intrarea Viață

Home & Garden

s5270

În stoc

4.97lei
13.86lei

Decoreaza-ti petrecerea cu delicioasele noastre Titular de Numerar decor.Aceste titularii pot fi plasate individual și de a face perfect favoruri de partid.Utilizați-le pentru a adăuga un dram de dulceață pentru orice ocazie!

Caietul de sarcini:

Nume: Craciun clip de bani

Material: lemn

Dimensiune: 10*10cm/3.94*3.94 inch

Greutate: aproximativ 80g

Lista De Ambalare:

1 buc*bani de Crăciun holde'

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Utilizat Card Cadou: Cadou cadouri de bani în stil cu Banii Crăciun Titular.Acest suport îl face ușor de a da orice sumă, și include o curea pentru confort.Pur și simplu se rostogolească până în numerar și puneți-l în slot.

2.Aplicabile pe scară largă: Cu banii de Crăciun titular, puteți să vă păstrați cadou carduri, cecuri, și chiar bani în 1 convenabil și elegant loc.Realizate din lemn frumos material, acest versatil titularul este o alegere excelentă pentru orice ocazie.

3.Design Robust: Fabricat din lemn de înaltă calitate, de Crăciun Bani Titularul poate rezista la utilizarea de zi cu zi, fără decolorare sau deteriorarea.Sale puternice și durabile de construcție asigură-ți banii și cardurile rămâne în siguranță, făcându-l un plus de încredere pentru orice vacanță de colectare.

4.De Gestionare a banilor: Slide, rola, și se păstrează banii cu usurinta folosind Banii Crăciun Titular.Pur și simplu vot proiectul de lege în bani clip, apoi glisați-l prin ace pentru o prindere sigură.Fie folosit ca un ornament pentru pomul de cadou sau decor, banii vor fi organizate în stil.

5.Răspândirea Dragoste Acest lucru de Craciun: Acest festiv bani titularul este perfect pentru a da bani de cadouri pentru cei dragi de Crăciun.Acesta dispune de un pom de Craciun frumos de design care pot fi afișate pe site-studiu de camera birou, camera de zi, dormitor, sau de intrare.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Setați Tipul: no
  • Numărul De Model: Bani De Crăciun Titular
  • Electronice: no
  • Origine: China Continentală
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou