Furtun De Gradina Titularul Grele De Apă Cuier Mici Din Oțel Inoxidabil Pentru Montare Pe Perete Furtun Pentru Apa, Aer, Furtun Hidraulic Cabluri De Extensie

Home & Garden

s7210

În stoc

28.16lei
103.63lei

Puncte:

1. [ Materiale de Bună Calitate ] Furtun de Cuier este robust și durabil, arata bine, a făcut de bună calitate 304 din oțel inoxidabil material inoxidabil, și ușor de instalat.

2. [ Spațiu economic ] Furtun de Gradina Suportul este eficient, cu economie de spațiu minimizează excursie de pericolele și riscurile de accidente, și se poate transforma gradina ta, sau atelierul intr-o zona de organizat.

3. [ Simplu pentru a Instala ] Furtun Suportul poate fi montat pe un gard, pe partea de o casa, sau pe un perete, poate fi instalat pe beton, scandura de lemn, și var pereții, ușor de instalare inclus cu șuruburi din oțel inoxidabil și pp insertii.

4. [ Capacitate de Incarcare de mare ] de Depozitare a Furtunului cu o puternică încărcătură poartă, deține 90 de metri de 1/2in furtun de diametru, 80 de metri de 5/8in furtun de diametru, 70 de metri de 3/4in furtun de diametru, dimensiunile sunt 6.3x6.9x6.5 cm.

5. [ Gamă largă de Aplicații ] Furtun Suport de Montare pe Perete poate fi folosit ca un furtun butler sau furtun de cutie, perfect pentru gradina, garaj organizație, și industrie, mare pentru conducte de Apă, Cabluri de Extensie, Compresor de Aer Furtunuri, Sudare Conduce, Furtun de Vacuum.

Descriere:

Furtunul de Apă Hook este fabricat din Oțel Inox 304 material, rezista la medii dure, este robust si rezistent, are bun aspect, este de rugină-dovada, ușor de montat.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 6.3x6.9x6.5in/16x17.5x16.5cm

Material: otel Inoxidabil

Lista De Ambalare:

Furtun De Gradina Cuier*1

Șuruburi*2

Recenzii Ale Clienților

  • Oaspete
    2023-11-18

    Bun pentru cantitate.

  • Oaspete
    2023-12-22

    produs bun, așa cum este descris

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: Furtun De Gradina Cuier
  • Tip: Furtun De Gradina Role
  • Material: Metal
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Se Poate Monta Pe Perete
  • Furtun De Gradina Tip Tambur: Furtun De Apă