M5TF 10buc Con Ghiveci Gaura Plasă Pad Bonsai pot Fund Mat Gaura de Plasă de Plante Drenaj Ecrane Garnitura de Drenaj de Compensare

Home & Garden

s5128

În stoc

19.78lei
40.41lei

Caracteristici:

OOTDTY

De Brand nou și de înaltă calitate

Material de înaltă calitate: ghiveci garnitura este fabricat de înaltă calitate din material plastic, care este rezistentă la rupere și la uzură rezistente, și pot menține forma inițială după utilizarea pe termen lung.

De drenaj și Ventilație: Conic plasă pad design are mai bine de permeabilitate la aer.Se poate păstra găurile liber pentru o lungă perioadă de timp, pentru a îmbunătăți efectul de drenaj, și pentru a preveni putrezirea degradare.

Ține de Masă/Pământ Curat: ochiurilor De Plasă tampoane pot păstra casa ta sau de masă curată, nu mai pietriș.Acesta poate fi reutilizat.

Fix : Fixed-wing permite garnitura să fie poziționat în partea de jos a ghiveciului.Puteți reduce circumferința aripă fixă pentru a se potrivi ghivece de diverse dimensiuni.

Aplicarea pe scară largă: Veți primi 10 de con bonsai net, potrivit pentru toate tipurile de vase sau ghivece cu gauri mici, suficient pentru tine de a utiliza și înlocuiți.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Marime:S/L

Culoare: Alb

S-diametru Interior: Aprox.2.7 cm/1.06 inch diametru Exterior: Aprox.4.4 cm/1.73 cm Diametru: Aprox.5.7 cm/2.24 cm Inaltime: Aprox.4.1 cm/1.61 inch

L-diametru Interior: Aprox.3.7 cm/1.45 inch diametru Exterior: Aprox.5.7 cm/2.24 cm Diametru: Aprox.7.4 cm/2.91 cm Inaltime: Aprox.5.4 cm/2.12 cm

Pachetul Include:

10buc Con Ghiveci Gaura Plasă de Pad

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Setați Tipul: no
  • Tip: Oala Tăvi
  • Numărul De Model: M5TF13AC2002899