Reflectorizante, Lumini De Crăciun Pentru Car Magnet Decal Decoratiuni De Craciun 22-Bucata Frigider Autocolante Auto Magneti De Frigider Pentru

Accesorii De Interior

s5081

În stoc

29.76lei
59.53lei

Păstrați în condiții de siguranță în timpul sărbătorilor cu reflectorizante masina de Crăciun magneți.Perfect pentru autoturisme, frigidere, cutii poștale, și mai mult.Ușor de aplicat și se adaugă iz de sărbătoare, în timp ce păstrarea în siguranță pe timp de noapte.Ia al tău acum!

Produs: Reflectorizante De Crăciun, Magneți Auto

Material: Magnetic PVC

Dimensiune: 10*5cm/3.94*1.97 inch

Lista De Pachete:

Reflectorizante De Crăciun, Magneți Auto *1 Set

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Durabil Magnetic Decoratiuni: Transforma masina ta sau frigider într-o scenă de iarnă cu folie reflectorizantă și spate magnetice magneți auto.Rezista la toate condițiile meteorologice și de a lăsa urme după îndepărtare, răspândit unele majorete de vacanță oriunde vă rog!

2.Spread Bucuria Crăciunului: să Aducă un strop de bucurie de Crăciun pentru masina ta sau frigider cu aceste masina de Crăciun magneți.Alege din 5 modele festive.Acești magneți sunt ușor de aplicat și elimina fără a părăsi orice daune, ceea ce le face perfecte pentru un decor de sărbătoare.

3.Lumina de Vacanță Conducere: Adauga un strop de spirit de Craciun pentru masina ta cu nostru festiv mașină de magneți.Acest drăguț set vine cu un design reflectorizant care refractă lumina și vă ține în siguranță pe drum pe timp de noapte.

4.Aplicație ușor: Crăciunul Nostru auto magneți sunt o metodă simplă de a molid până vehiculul dumneavoastră.Ele sunt perfecte pentru a crea o ambianță de sărbătoare în soare sau sub lumini.Acești magneți pot fi plasate pe orice obiect magnetic, și nu vor cădea.Fiind foarte la îndemână, ele pot fi îndepărtate cu ușurință și depozitat atunci când nu este în uz.Încercați-le acum și să aducă spiritul Crăciunului pe du-te!

5.Domeniul de aplicare de Aplicare: Crăciunul Nostru auto magneți sunt perfecte pentru a adăuga o notă festivă pentru vehicul, camion, usi de garaj, mini-frigider, masă de metal, cutie poștală, și mai mult.Cu acești magneți, aveți o opțiune de versatil pentru a decora cu ușurință orice suprafete metalice și răspândirea bucurie de vacanță.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Lățime Produs: 0.00inch
  • Element De Lungime: 0.00inch
  • Articol Greutate: 1.00kg
  • Origine: China Continentală
  • Înălțime Element: 0.00inch