40ml UV Colorant Universal Fluorescente Scurgere de Ulei Detector de Fluorescenta de Detectare a Scurgerilor de Agent de Aer Conditionat Auto, Instrumentul de Reparare

Echipamente Electrice

s50559

În stoc

22.34lei
44.67lei

Puncte:

1. Eficient de Detectare a Scurgerilor: Aceasta masina ac detector de scurgeri are o formulă concentrată, care straluceste sub lumina violet, făcându-l ușor pentru a găsi orice scurgeri de aer conditionat.Nu doare de aer conditionat sau de a afecta performanțele sale.

2. Precis de Detectare: Aceasta masina ac detector de scurgeri foloseste cu ULTRAVIOLETE de detectare a scurgerilor de coloranți pentru a localiza scurgeri care sunt greu de a vedea, cum ar fi intermitentă sau mai multe cele.Cel mai mic și cel mai problematic scurgeri sunt ușor de detectat de către acest aparat.

3. Compresor de Protecție: Prin utilizarea acestei mașini ac detector de scurgeri, puteți detecta și repara scurgeri în sistemul de aer condiționat.Acest lucru poate preveni deteriorarea compresorului și frecare, și de a îmbunătăți performanța și nivelul de zgomot din masina ta ac.

4. Găsi Fluorescență Scurgeri de Repede: Aceasta masina ac detector de scurgeri oferă o etanșare îmbunătățită, care ține de agent fluorescent interior.Acesta oferă, de asemenea, o lumina violet, care vă permite pentru a identifica orice fluorescente scurgeri de informații, în mașină sistemul de aer condiționat în nici un timp și cu nici un hassle.

5. Versatil Utilizează: Această mașină de ac detector de scurgeri este un instrument util pentru a găsi scurgeri de informații în diverse sisteme auto.Aceasta funcționează bine cu radiatoare, pompe de apă, furtunuri și aer condiționat.

6. Dacă bănuiți mașina dvs. de aer conditionat are o scurgere, ai nevoie de acest detector.Este un colorant special care nu doare de aer conditionat sau de mediu.Se poate identifica rapid greu-la-găsi scurgeri în sistem.Doar injecta vopsea în joasă presiune port și a alerga AC pentru câteva minute.Apoi, utilizați lanterna UV pentru a verifica dacă există scurgeri.Vopseaua se va aprinde în cazul în care există o scurgere.Acest detector poate ajuta pentru a reduce pierderile și de a salva bani.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Masina de AC Detector de Scurgeri

2. Capacitate: 40ML

3. Concentrat de dozare: 20 ML agent frigorific 600G

4. Funcția produs: fluorescente de detectare a scurgerilor

5. Domeniul de aplicare: automobile, gospodării, frigorifice, frigidere, centrale de aer conditionat, etc.

6. Termen de valabilitate: trei ani

7. Memento: trebuie să coopereze cu violet de lumină pentru a afișa fluorescente efect

Cum să utilizați fluorescente de detectare a scurgerilor:

1. Adăugați agent fluorescent în interiorul sistemului de climatizare prin evacuarea, sau o umplere special pentru ulei de refrigerare.

2. După adăugarea corespunzătoare de agent frigorific, drumul la AC comutator și a alerga aer conditionat pentru 30 de minute, să frigorific și agent fluorescent pe deplin siguranța circulației, și a verifica punctul de scurgere în funcție de cantitatea de scurgere. [Micro-scurgere poate fi verificat a doua zi]

3. Este recomandat să utilizați un violet bec + fluorescente ochelari într-un mediu întunecat pentru a verifica pentru orice scurgeri în sistem. 【Notă】scurgeri Externe pot fi verificate, dar scurgerile de la evaporator interiorul instrumentului nu poate fi verificat.

4. Este recomandat să se folosească o concentrație mai mare de agent fluorescent, care este convenabil pentru a găsi scurgeri, și fluorescența este mare și evident.

Lista de ambalare:

1 x Masina de AC Detector de Scurgeri

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Element De Lungime: 13cm
  • Caracteristici Speciale: Eficient De Detectare A Scurgerilor
  • Lățime Produs: 6cm
  • Tip De Element: Instalare aer conditionat
  • Articol Greutate: 70g
  • Numele Modelului: Mașină AC Detector de Scurgeri
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Înălțime Element: 6cm