Pentru Rogally Consola Sac de Depozitare EVA Caz de Călătorie portabil Portabil Hard Shell Acoperire EVA Sac de Depozitare Pentru Rogally

Jocuri & Accesorii

s4897

În stoc

72.97lei
145.94lei

Acest robust care transportă caz a fost creat special pentru Rogally sistem de joc.Puteți transporta cu ușurință toate dvs. de joc necesitățile dacă aveți o mulțime de spațiu.Acesta vă oferă confortabil portabilitate și este fabricat din material reciclabil.În plus, acest caz este un cadou pentru orice Rogally entuziast.

Caietul de sarcini:

Material: EVA+pluș

Funcția: anti-zgârieturi, șocuri, semi-rezistent la apa, praf

Culoare: Negru

Dimensiune: (aprox.)31.5*15.5*8.5 cm/12.4*6.1*3.35 cm

Lista De Ambalare:

Pentru Rogally Consola Sac De Depozitare*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de a Lucra cu: Special concepute pentru Rogally consolă de jocuri, acest sac de stocare vă permite să accesați și să opereze dispozitivul dvs. fără a lua-o.Acesta oferă, de asemenea, o mai bună protecție pentru consolă și accesorii (nu sunt incluse).

2.Capacitate mare: Cu Rogally Consola Sac de Depozitare, aveți suficient spațiu pentru a stoca consola de joc, carte de joc, incarcator, cablu de încărcare și alte accesorii.Geanta este proiectat pentru a se potrivi toate elementele esențiale de care aveți nevoie pentru o neîntreruptă experiență de joc.

3.Servi pentru o Lungă perioadă de Timp: Fabricat cu o rezistenta la socuri înveliș exterior realizat din material EVA, de Rogally Consola Sac de Depozitare protejeaza consola de jocuri de la impact.Pluș și durabil căptușeală interioară este rezistent la zgarieturi, asigurarea dispozitivul dvs. este în siguranță de la orice rău.

4.Transporta cu ușurință: fermoar Dublu design și durabil, material moale face noastre Rogally Consola Sac de Depozitare ușor de transportat oriunde te duci.Construcției ușoare asigură confortabil portabilitate, fie că sunteți pe drum sau la domiciliu.

5.Cadou delicat: Acest sac păstrează consola si accesorii organizat și la îndemână pentru utilizarea la domiciliu sau în timp ce ești .Prin obtinerea-l ca un cadou, vă puteți îmbunătăți experiența de joc de familie și prieteni.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Tip Accesorii: Seturile De Accesorii
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Sac de depozitare pentru Rog ally