PC Caz Pentru Joc Consola Praf-proof rezistent la Șocuri Coajă de Protecție în Caz PC Caz de Protecție Pentru Consolă de jocuri Accesorii de Protecție

Jocuri & Accesorii

s12477

În stoc

26.97lei
56.22lei

Puncte:

1.Material durabil: Noastre caz de silicon caracteristici materiale de înaltă calitate, care sunt rezistente la ulei, sudoare, și amprentele digitale, care oferă protecție completă pentru consola de jocuri.Facut cu absorbție de șoc și rezistent la zgarieturi material PC, nu este cea mai bună opțiune pentru avid care doresc optimă de apărare împotriva deteriorării.

2.Rezistentă la zgârieturi: Acest caz silicon pentru joc consola protejează aparatul de la zgârieturi, urme de lovituri și alte daune.Acesta este conceput cu decupaje precise pentru acces facil la toate porturile si butoanele.Profesional, de design îmbunătățește aspectul și simt de consola de joc.

3.Prindere confortabilă: silicon de caz pentru joc consola are conturul elegant și non-alunecare de design care te face mai confortabil și vă va oferi o aderență mai bună experiență.Designul ergonomic vă permite să joace cu ușurință și bucurați-vă de distracție.

4.Aderență îmbunătățită: Ridica experiența de joc cu silicon de caz pentru joc consola.Trei-dimensional umflaturi pe ambele părți ale partea de sus a asigura o securitate și confortabil de prindere, prevenirea alunecă în timpul joc intens de antrenamente.360° protecție completă asigură o acoperire completă de marginile și colțurile.

5.Perfect Noutate Cadou: Păstrați dumneavoastră preferat joc de consolă în condiții de siguranță și elegant, cu acest caz de silicon.Surpriză jocul entuziast în viața ta cu acest durabile și rezistente la șoc accesoriu: un cadou perfect de Crăciun perfect pentru prieteni și oameni.

Acest joc consola caz de protecție este perfect pentru gameri!Rezistent la petrol, sudoare și amprentele digitale, acesta dispune de un design ergonomic pentru un acces facil la toate porturile si butoanele.Acesta oferă protecție maximă pentru dispozitivul dvs. și face un mare cadou de Crăciun.Protejați-vă investiția și de a spori experiența dvs. de joc cu acest top-notch caz.

Caietul de sarcini:

Material: PC

Culoare: transparent

Dimensiune produs: (aprox.)30.5*12*5.2 cm/12.01*4.72*2.05 cm

Lista de ambalare:

PC Caz Pentru Joc Consola X1

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: viugreum
  • Compatibil Marca/Model: STEAM
  • Origine: China Continentală
  • Tip Accesorii: Antena