Masaj Arbore de Talie Punte Spate Targă Perna de Apa Mat Mat Mat Yoga Mat se Întinde Înapoi Yoga Masaj Talie Masaj Spate L4Z0

Frumusețe & Sănătate

s48809

În stoc

65.40lei
108.98lei

Caietul de sarcini:

Nume:Gat Si Spate Targă

Culoare:Gri,Roz,Albastru

Material:EVA+TPE

Dimensiune:30.5*24.5*9cm/12.01*9.65*3.54 inch

Descriere:

Design unic:unica formă de lacrimă design eficient se intinde de sus și de jos a spatelui muschii.Conturul de-a lungul centrului este special conceput pentru a ajuta la alinierea măduvei spinării când este în uz.

MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE: Noi folosim doar cea mai înaltă calitate spuma EVA, care este moale la atingere, dar greu și suficient de dens pentru a nu zdrobi sub greutatea.Spune la revedere de la tensiune dureri de cap și migrene în mod natural prin restabilirea optime de curbură a coloanei vertebrale și recalificare mușchii pentru a menține o sănătate postura.Răcoritoare elimină presiunea din zonele vitale ale trunchiului.

Ușor de utilizat:Spate Perna permite o toate-a rundă de masaj de adânc presiune pe puncte specifice.El ajută pentru a calma durerea de spate, corectarea dezechilibrelor posturale, relaxați-vă tensiunea creată în fibrele musculare, reduce presiunea și prelungi coloanei vertebrale.

De viață activ:Nostru se întinde înapoi de sprijin este utilizarea de zi cu zi, timp de 10 minute pentru a corecta postura dumneavoastră și pentru a preveni alte leziuni.Său blând se întinde și decompresie a coloanei vertebrale poate ajuta retrage și reparații bombat sau hernie de disc.Utilizare este conceput pentru a vă ajuta cu terapie posturală, dureri de spate relief, somn adânc și îmbunătățirea mobilității.

Utilizări Multiple: puteți găsi mai multe utilizări pentru Spate Perna inclusiv: masaj la picioare, picior ascensoare, ascensoare gât și se întinde, suport pentru scaun Dacă suferiți de sus, de mijloc sau dureri de spate mai mici, puteți viza zonele dureroase de întindere și introducerea progresivă se intinde de la nivelul coloanei vertebrale.Ușor, va fi capabil de a realinia coloana vertebrală și de a elimina durerea.

APLICAREA pe scară LARGĂ:Noastre de Yoga Stretch Suport pentru Spate este un produs versatil spate și gât targă, care poate fi folosit pe podea, pat sau scaun pentru a calma durerea și disconfortul de ani de muncă grea, stând și săraci postură.

lista de pachete:

1*Gat Si Spate Targă

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: LANBENA
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Origine: China Continentală
  • Cerere: CORPUL