De prelucrare a lemnului de Constructii Scule Electrice F30,Electric, Pneumatic, Manual de Drept Arma de Unghii cu Unghii, Decoratiuni Instrument pentru prelucrarea Lemnului

Scule Electrice

s47687

În stoc

155.97lei
239.49lei

Caracteristici:

1. 2600W de mare putere cu motor puternic de sârmă de cupru cu motor, puternic, putere de penetrare, ușor să pătrundă din lemn de esență tare, și de a asigura defalcarea sub o puternică putere de penetrare.

2. Upgrade arma la cap, astfel încât unghiile nu rămâneți blocat sau explozie, care îmbunătățește eficiența.Hard oxidat revista este durabil, și push-pull comutatorul este convenabil pentru schimbarea cuie.

3. Nu este ușor pentru a obține blocat și nu exploda, și de înaltă rezistență duza poate rezista fotografiere continuă de mare viteză.

4. Siguranță dublă asigurare dispozitiv, comutatorul de alimentare de + unghii comutatorul de ieșire dispozitiv, activați comutatorul de alimentare, apoi apăsați pe unghii comutatorul de ieșire pentru a începe să lucreze.

5. Moale mânere din cauciuc, maner confortabil, de control ușor, convenabil de a folosi.

6. Gama larga de aplicare, sistem ecologic de bord, multi-strat, placaj, densitatea de bord, bord din lemn masiv, gipscarton, plăci aglomerate.

Nume: Electric Pistol De Cuie

Material: ABS + aliaj de oțel

Frecvența nominală: 50Hz

Putere: 2200-2600W

Unghii viteza: 50pcs/min

F30 Unghii lungime: 28mm

Masina si unghii model: F30

Notă: aparatul trebuie să fie echipat cu F30 cuie

Pachetul Inclus(opțional):

1buc * Electric Direct Pistol de Cuie.

Sau

3000buc * F30 Direct de unghii( Lungime 28mm/pc ).

Notă: Unghiile trebuie să fie comandate separat,pentru transport masina si unghiile împreună pot crește în mod semnificativ costurile de transport din cauza de a fi excesul de greutate, nu este cost-eficientă pentru clienți.Prin urmare, ne-am despărțit de mașină și cuie pentru clienții pentru a plasa comenzi.

După acceptarea feedback-ul clientului, ambalajul de unghii a fost schimbat la următoarele cutii de carton↓:

Recenzii Ale Clienților

  • Oaspete
    2024-01-09

    Pistol cu aer este, de asemenea, bun, dar este foarte bun. Este ușor de utilizat și este util pentru reparații simplu sau reparații. Performanța este, de asemenea, excelent, puterea este, de asemenea, bun și convenabil

  • Oaspete
    2023-12-05

    Aproape rupt și a ajuns. Trebuie să acorde o atenție pe ambalaj, și nu vreau să-l schimb.

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: isfriday
  • Tip: Încadrarea Pistol De Cuie
  • Origine: China Continentală
  • Sursa De Alimentare: De energie electrică