1 PC-uri Portabile de Șlefuit Manual Șmirghel Instrument de Sablare Bloc de Extragere a Prafului de Plastic Galben Pentru Lemn Metal Munca

Scule Electrice

s77923

În stoc

90.24lei
110.07lei

1 PC-uri Portabile de Șlefuit Manual Șmirghel Instrument de Sablare Bloc de Extragere a Prafului de Plastic Galben Pentru Lemn Metal Munca

1. Mâner rotativ + groove design pe partea din spate, puteți ajusta flexibil dimensiunea suprafață curbă, suprafață plană, concavă suprafață.

2. Perfect pentru prelucrarea lemnului lustruire, ceruire auto, perete șlefuire, îndepărtarea ruginii și îndepărtarea vopselei, și așa mai departe.

3. Setați unghiul dorit forma, și apoi longboard mână sablare bloc va organiza ca formă de unghi pe tot parcursul procesului de slefuire, să mențină aceleași contururi de profil, în timp ce șlefuire, pentru a permite prafului de șlefuire.

4. Mâna șlefuire fișier bloc este ușor de prindere pentru controlul chiar și atunci când șlefuire plat, viraje strânse, contururi, și alte greu accesibile zone.

5. Poate fi folosit de șlefuire sau lustruire în magazinele de vopsea, detaliază magazine, pentru prelucrarea lemnului, mobilier din lemn face, pentru prelucrarea metalelor magazine, magazine industriale, de uz casnic și alte și crafting proiecte.

Reglabil șlefuire longboards.

Culoare:Galben

Material:Plastic

Dimensiune:Aproximativ 400x120mm

Conținutul Pachetului:

1 x Slefuire Uscat Mână Împinge Bord

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Xzante