Pieptene de par cu Deschizator de Sticle Realizate din Oțel Inox 304 Piepteni pentru Bărbați Îngrijire Styling Argintiu sau Negru Instrument Dropship

Frumusețe & Sănătate

s45966

În stoc

13.06lei
27.82lei

de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

Design: design de dinți fine poate chiar pieptene pentru barba, care curge lin, fără frecare.Echipat cu un tirbușon, gata pentru tine, la orice timp, și-a construit în poligonale pentru lanț cheie gaura poate ajuta să nu-și piardă pieptene.

Dimensiunea practică: Acest pieptene poate incadra mâinile tale, portofelul și buzunare, astfel încât acesta va aduce o experiență plăcută atunci când grija pentru barba.

Durabilitate: parul stying pieptene este realizat din oțel inox 304, anti-static și rezistent la căldură, nu este ușor să fi rupt, și este văzut tăiat pentru a se asigura o suprafață netedă, care nu va trage sau inconvenient foliculii de par.

Multifunctional: Poate fi folosit ca o barbă și păr pieptene, chiar mirele tau de companie.Deschizator de design poate fi folosit ca un deschizator de sticle menținând în același timp coafura la

pentru cadou Creativ: Se face un bun cadou de ziua de nastere, de vacanta prezent, sau aniversare cadou pentru barbatul din viata ta!

Caietul de sarcini:

Material: Din Oțel Inoxidabil 304

Dimensiune: aprox.8.5x5.4cm/3.35x2.12in

Optonal culori: Negru/Argintiu

Cantitatea de: 1 buc

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Conținutul Pachetului:

1xHair Pieptene (celelalte accesorii din imagine nu este inclus.)

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală