Camping Grill Aragaz Portabil în aer liber, Cărbune de uz Casnic de Pliere din Oțel Inox GRĂTAR din Lemn de Soba de Picnic Detasabila Prăjire Aragaz

Camping & Drumeții

s454931

În stoc

15.81lei
28.72lei

Nume produs: BARBECUE

Dimensiune produs: 21*17*13cm/8.26*6.69*5.11 în

Produs de culoare: așa Cum se arată în figura

Produs material: otel Inoxidabil

Caracteristici produs:

1.Ușor și Portabil - a Făcut cu ultra-materiale ușoare și cu un design pliabil, acest aragaz este ușor de transportat și de transport.

2.Funcționalitate versatil - Poate fi folosit ca o sobă cu lemne, un gratar, sau un incalzitor portabil pentru căldură în timpul activități în aer liber.

3.Material durabil - Construite din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru a oferi durabilitate de lungă durată și rezistență la rugină și coroziune.

4.Configurare ușoară și de Stocare - Simplu de asamblare și dezasamblare face ușor de configurat și de a-mi împacheta în doar câteva minute.

5.Eficient de Ardere - design inovator vă permite pentru a eficientiza arderea de combustibil, reducerea fum și minimizarea impactului asupra mediului.

Măsuri de precauție:

1. După cum știm cu toții , pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea, vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii, dar pentru tine este doar de referință.

Livrarea include:

1 buc BARBECUE

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Nu Sunt Incluse
  • De unică folosință: No
  • Origine: China Continentală