Masina Ciocan De Siguranță Întrerupător De Sticlă Vehicul De Evacuare Instrument Cutter Centura De Siguranță Ciocan Practic Și Portabil Masina Fereastră Breaker Instrument

Camping & Drumeții

s457404

În stoc

8.09lei
16.18lei

Acest Seif Ciocan Întrerupător de Sticlă este un instrument must-have pentru fiecare proprietar de masina!E confortabil să țină în mână și caracteristici 1 faceți clic sparge tehnologie pentru a rupe instantaneu windows în situații periculoase.Cu o centura de tăiere caracteristică, veți avea tot ce ai nevoie în 1 instrument.Stai pregătit și de ședere în condiții de siguranță cu acest produs esențial.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Masina Ciocan de Siguranță

Produs de culoare: negru, roșu, albastru, galben, verde

Produs material: ABS+cap de ciocan

Produs greutate brută: despre 46g

Produs ambalaj: cutie de culori

Dimensiunea ambalajului: despre 12.2 * 7.8 * 3.2 cm/4.8 * 3.1 * 1.3 în

Lista De Ambalare:

Masina Ciocan De Siguranță * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor De Transportat: Seif Ciocan este proiectat pentru utilizarea fără efort, doar poziția și grevă.Sa mâner ergonomic oferă confort în timpul utilizării, în timp ce dimensiunile sale compacte îl face instrumentul ideal pentru utilizarea în aer liber.

2.Masina Ciocan de Siguranță: Siguranță Ciocan mare duritate aliaj de cap și cu un singur clic sparge caracteristică oferă un mod rapid scăpa de pericol.Conduce cu încredere, știind că aveți o încredere salvator în mașină.

3.Ușor De aplicat: Cu această primăvară-încărcate ciocan, puteți rupe cu ușurință fereastra de masina ta.Nu este nevoie de a folosi o mulțime de forță sau pierdere de timp.Trebuie doar să apăsați vârful pe sticlă și se va sparge instantaneu.

4.Design versatil: în condiții de Siguranță Ciocan Întrerupător de Sticlă - Ia pace a mintii pe drum, știind că aveți un instrument potrivit pentru orice model de vehicul pentru a scăpa de situații periculoase.Noastră în condiții de Siguranță Ciocan Întrerupător de Sticlă asigură siguranța dumneavoastră și a celor dragi de ușor de a sparge geamurile.Fii pregatit cu încredere asistență rutieră.

5.Multifuncțional Design: Seif Ciocan este spart fereastra și a centurii de tăiere salvator în timpul accidente neprevăzute.Sale practice multifuncțional design asigură o evacuare rapidă și ușoară de stocare.Păstrați-l la îndemână pentru pace totală a mintii.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Altele