1 BUC Înclinat Papetărie Cutie de Depozitare Raft Birou Diverse Cosmetice Cutie de Depozitare Integrate de Design Multi-Capacitate Sertare

Accesorii De Birou & Organizator

s45314

În stoc

96.68lei
113.76lei

Capacitate mare: Deși este mic, capacitatea sa de stocare este dincolo de imaginație.Acesta poate fi perfect stocate în jurul mesei.Se pot organiza papetarie si obiecte mici, care sunt împrăștiate cu ușurință.Creioane, benzi, foldere, și notebook-uri, toate pot fi stocate.

[Categorie de Stocare] Un desktop organizarea sac, care integrează depozitare tavi, pixuri, și sertare.Există o tava de stocare pentru obiecte mici, cum ar fi clipuri și benzi în partea superioară, o stocare de masă, cum ar fi un ceas și un computer desktop în mijloc, și un sertar la partea de jos pentru stocarea notebook-uri, notebook-uri, etc.

[Messenger Raft de Depozitare] practice de 45 de grade de înclinare de design nu va fi prins în formă de stilou, care este convenabil pentru depozitare și îndepărtarea timp, și îmbunătățește eficiența de lucru.Este un produs office, care este adesea folosit în locuri de muncă.

[Multifuncțional de Stocare] perfect pentru stocarea de papetărie, obiecte mici, cum ar fi control de la distanță, care sunt ușor să-și piardă, cosmetice, păr și alte produse de îngrijire a corpului.Acesta este un desktop cutie de depozitare ce poate fi folosit pentru birou și de uz casnic.

[Specificatii produs] Fabricate din PS, durabil.Dintr-o singură piesă de design este ușor să se mute, iar partea de jos are un non-alunecare pad, astfel încât nu ți-e frică de a cădea.

Culoare:Alb

Material:PS

Dimensiune: 14,5 x 18 x 24cm

Conținutul Pachetului:

1 x birou rack

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală