Etaj Cap de Perie Pentru Dyson V6 Aspiratoare Atașamente Cu LED Piese de schimb Accesorii Pentru DC59 DC61 DC62 DC74

Electrice Friteuze

s441413

În stoc

179.53lei
267.98lei

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

[Compatibilitate universală]este special conceput pentru hassle-free de compatibilitate cu Dyson V6 serie și DC59 DC61 DC62 DC74 aspiratoare.

[Atașare ușoară]Cu un singur click cu sistem de racordare, se face instalarea și îndepărtarea rapid și hassle-free, fără a fi nevoie de adaptoare suplimentare.

[Perie avansate de Tehnologie]Oferind avansate peri tehnologie, se asigură o îndepărtare temeinică de praf, moloz, și parul de animale, lăsând podelele în căutarea curat.

[4 LED Lumina]Aceasta perie podea este echipat cu 4 LED-uri, iluminare colțuri întunecate, spațiile de sub mobilier, și locuri strâmte, asigurându-vă nu va fi dor de un singur loc.

[Îmbunătățirea Experiență de Curățare]Conceput pentru a stimula aspirator de curatare de capabilități, aceasta perie podea vă ajută să vă finaliza sarcinile de curățare mai eficient și rapid.

(Din Diferite Loturi, Pot Exista Mici Diferențe De Culoare Sau Diferențe În Detalii Reale, Care Nu Afectează Utilizare)

Material: plastic

culoare: gri+albastru

Conținutul Pachetului:

1 x Perie Podea Cap

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală