DIY Peltier Cooler Kit 12V Semiconductoare Cooler Peltier Sistem de Răcire, Radiator Module Kit+Termostat, Plug SUA

Electrice Friteuze

s500517

În stoc

205.13lei
427.40lei

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

DIY Peltier Cooler Kit 12V Semiconductoare Cooler Peltier Sistem de Răcire, Radiator Module Kit+Termostat, Plug SUA

[Dimensiuni mici Design] a Economisi spațiu,poate fi instalat oriunde,ușor de instalare.DIY Peltier Kit include semiconductoare cooler si alte accesorii.

[High Quality]: Adopta premium Aluminiu+TEC1-12706 semiconductoare placa de refrigerare, durabil pentru utilizarea pe termen lung.Complet sigilate structura, izolarea de umiditate în aer.

[Excelent Efect de Răcire]: de Înaltă eficiență de răcire, echipat cu ventilator rece pentru o mai bună disipare a căldurii,ușor de răcire în jos în câteva minute.nici un zgomot, nici o vibratie, nici un agent frigorific necesar.

[Ușor de a Instala/Convenabil]: Complet asamblat,nu aveți nevoie să folosească mâinile,de a salva timp.Roșu pozitiv și negativ negru,ușor de instalat.

[Mic Spațiu de Răcire ideal]: Mare DIY kit pentru entuziaști electronice în semiconductoare aplicații de răcire,potrivit pentru calculator, radiator ,mici splace de răcire.Utilizate pentru animal de casă pat de răcire,răcire placă,pe standul de încercare,cutie de carton, Cămară,pivniță de vinuri,ect.

Plug Tip: Plug SUA, se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Taiwan, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Culoare: așa cum se arată

Material: metal

Conținutul Pachetului:

1 * refrigerare Semiconductoare module

1 * cablu de Alimentare

1 * controler de Temperatura

1 * alimentare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Te rog, crede nostru de servicii pentru clienti fidelizarea personalului și mâner capacitatea.Nu da cu ușurință o evaluare negativă și feedback-ul rău stele .Pentru că evaluarea este în imposibilitatea de a schimba ,feedback-ul nu se poate schimba, Avem nevoie de a comunica și de a înțelege reciproc.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Sarcasticmom.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Recenzii Ale Clienților

  • Oaspete
    2023-08-30

    Sursa nu funcționează Numai la frigider funccina Idee bad Comora am făcut

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală

Tag-uri: peltier cooler kit