Mașină de măturat Perie de Cauciuc Pentru Roborock G10 G10S PRO Robot de Măturat strada de Înlocuire Perie de Cauciuc Filtru de Ecran

Electrocasnice

s4293

În stoc

64.02lei
106.71lei

Mașină de măturat Perie de Cauciuc Pentru Roborock G10 G10S PRO Robot de Măturat strada de Înlocuire Perie de Cauciuc Filtru de Ecran Realizate din materiale de înaltă calitate, este durabil și funcțional.

Rafinat și rafinat, foarte potrivit cu echipamente.Robust și durabil, durată lungă de viață, ușor de instalare și utilizare fiabilă.

Curățați accesoriile păstra casa ta robot performante la cele mai bune sale.Accesoriu conținutul poate fi ușor îndepărtat și înlocuit, ca parte din întreținerea de rutină.

În scopul de a obține cele mai bune de curățare și filtrare efect, accesorii de curățare ar trebui să fie înlocuit la fiecare 2-3 luni în funcție de frecvența de utilizare.

Accesorii de curățare păstrați robot de curat, în timp ce reducerea infiltrațiilor de praf, polen și alte alergeni în aerul pe care îl respiri.

Categorie produs: masina de maturat Accesorii

Model: Pentru Roborock G10 G10S PRO

material: plastic

culoare: Rosu

Conținutul Pachetului:

2 x Perie de Cauciuc

4 x Filtru de Ecran

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Funcția: Umed și Uscat
  • Nume De Brand: Cikuso
  • Tensiune (V): 220V
  • Origine: China Continentală
  • Putere (W): 50w