Jupiter Planeta Luna de Purificare a Aerului Umidificator 200Ml Conectat Pentru Utilizare Umidificator de Aer

Electrocasnice

s80007

În stoc

66.06lei
117.97lei

Jupiter Planeta Luna de Purificare a Aerului Umidificator 200Ml Conectat Pentru Utilizare Umidificator de Aer Jupiter Planeta Luna de Purificare a Aerului Umidificator 200Ml Conectat Pentru Utilizare Umidificator de Aer Prin reducerea zgomotului de design, sunet de funcționare ≤ 30DB, cu adevărat tăcut sănătate umidificare, de dimineața până seara, în liniște cu tine!

Atingeți comutatorul pentru a regla ceață volum, tastă de ceață volum de comutare două moduri de a alege mai diversificate

Built-in capacitate 200ml

Cu iluminat ambiental

Ușor de transportat

Drăguț unic de Hidratare]umidificator cu propriul sentiment de spațiu, atmosferă, aspectul rafinat, drăguț și interesant păpuși pentru a-ți vindeca viața.Este alegerea perfecta pentru orice mediu.

[Cadou Perfect] Delicate și aspectul unic este cea mai buna alegere pentru un cadou.O mare de hidratare pentru dormitor, birou, camera copilului sau auto, care hidrateaza eficient pielea uscata.

[Un FEL de MEMENTO]①Do nu folosi uleiuri esentiale, parfum, apă distilată, care va provoca tampon de bumbac pentru a bloca și Umidificator să fie inutilizabile. ②Please asigurați-vă că de bumbac de bază a înmuiat câteva minute înainte de a porni.

Culoare: Alb

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 x umidificator

1 x cablu usb

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Metoda De Umidificare: Ceață De Descărcare De Gestiune
  • Zgomot: 36db
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Putere (W): 5w
  • Tensiune (V): 6V
  • Capacitate: 1L