Anti Bird Catcher Plasa De Gard Cu Efect De Seră Grele Legume De Plante De Control Al Insectelor Net Reutilizabile Culturile De Garduri De Protecție Cu Ochiuri

Home & Garden

s428422

În stoc

82.67lei
165.38lei

Puncte:

1.O Protecție eficientă: grădina Noastră de compensare este disponibil în 5 cm și 2,5 cm dimensiuni, care pot preveni păsări, căprioare, de la introducerea zonă protejată.Compensare este, de asemenea, blând și nu provoacă daune pentru animale mici.

2.Conceput pentru a Reutiliza: Fabricat din material de nailon, această grădină de compensare este rezistent la rupere si destul de puternic pentru a rezista la condiții meteorologice aspre.Puteți să-l utilizați an după an, pentru a proteja plantele de păsări.

3.Ușor de instalat: firul rosu de la punctul de plecare se conectează cele patru colțuri de pe net, ajutându-vă să trageți în afară și pune toată net cu ușurință. 50 de cablu sunt incluse pentru asigurarea net la poli sau mize.

4.Tăiat gratuit Dimensiune: puteți tăia cu ușurință la grădină compensare pentru a satisface nevoia ta și să-l măsoare în funcție de mărimea zonei pe care doriți să le acopere.Compensarea este de 25 x 50 de metri și poate fi folosit pentru diverse scopuri.

5.Largă de Aplicare: Această compensare poate proteja gradina ta plante de cerbi, păsări, veverițe.Se poate ține, de asemenea, rațe, găini și câini și în siguranță.Puteți chiar să-l utilizați pentru a acoperi dvs. de pomi fructiferi și de a preveni deteriorarea.

Descriere:

Pentru a proteja gradina ta de la păsări, căprioare, veverițe cu această grădină de compensare.Acesta este disponibil în 5 cm și 2,5 cm dimensiunile ochiurilor de plasă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.Plasa este puternic și rezistent la intemperii, astfel încât să puteți folosi pe tot parcursul anului.Acesta are un punct de plecare marcate cu un fir roșu pentru a vă ajuta să se stabilească în plasă cu ușurință.Puteți, de asemenea, tăiat pentru a se potrivi orice forma sau dimensiune de gradina ta.Dacă doriți să păstrați rațe, iepuri, această grădină de compensare este soluția perfectă.

Caietul de sarcini:

1.Material: Nylon

2.Dimensiune: 25*50 cm/63.5*127cm

Lista De Ambalare:

1* Plasă Cu Ochiuri Pătrate Grădină Compensare

50* legături de Cablu

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Setați Tipul: Da
  • Material: nailon
  • Origine: China Continentală